gusia-s napisał(a):Jakby kto szukał, to w tym roku powstał na Peljesacu nowy kemping - Lavanda. Jadąc od Postup w kierunku Orebica, kemping będzie jakieś 0,5 km przed stacją paliw, Konzumem i kempingiem Nevio. Nówka sztuka tegoroczna.
maarec napisał(a):no dobra, coś tam znalazłem
http://www.avtokampi.si/novica/2/1916/N ... a-Peljescu
wygląda fajnie, trochę tylko martwi mnie stromizna. Nie wykluczam jednak, że dla miejsca w pierwszej linii od wody bym się tam zatrzymał
Super na pewno nie będzie bo Nevio już na starcie ma wyższy (wiecej zieleni a zatem cienia, basen i malutki plac zabaw dla dzieci) Poza tymm ta Lavanda sprawia wrażenie jakby była wzorowana właśnie na Nevio - identyczna aranżacja parcel, knajpki - tyle, że wszystko w wersji mini bo i teren mniejszy.maarec napisał(a):pomyśli się na miejscu, ale żebym miał tam zostać na kilka dni to musi być super standard, bo lokalizacja dla mnie średnia.
maarec napisał(a):gusia-s napisał(a):Jakby kto szukał, to w tym roku powstał na Peljesacu nowy kemping - Lavanda. Jadąc od Postup w kierunku Orebica, kemping będzie jakieś 0,5 km przed stacją paliw, Konzumem i kempingiem Nevio. Nówka sztuka tegoroczna.
no no, nie pozostawię go bez sprawdzenia. Jak tylko nic się tfu tfu nie stanie... to już za 4 dni będę na Peljesacu
masz jakieś fotki ? są tam drzewa czy sama patelnia ? nawet Avtokampi.si ich nie zna
MeggiW napisał(a):Patrzę na ceny i porównuję z cenami apartmanów, wydaje mi się, że wychodzi drogo. Standard na kempingu nigdy nie będzie taki jak w apartamencie a ceny jakoś specjalnie nie zachęcają, tym bardziej, że standard kempingów nie jest super.
maarec napisał(a):gusia-s napisał(a):Jakby kto szukał, to w tym roku powstał na Peljesacu nowy kemping - Lavanda. Jadąc od Postup w kierunku Orebica, kemping będzie jakieś 0,5 km przed stacją paliw, Konzumem i kempingiem Nevio. Nówka sztuka tegoroczna.
no no, nie pozostawię go bez sprawdzenia. Jak tylko nic się tfu tfu nie stanie... to już za 4 dni będę na Peljesacu
masz jakieś fotki ? są tam drzewa czy sama patelnia ? nawet Avtokampi.si ich nie zna
MeggiW napisał(a):Patrzę na ceny i porównuję z cenami apartmanów, wydaje mi się, że wychodzi drogo. Standard na kempingu nigdy nie będzie taki jak w apartamencie a ceny jakoś specjalnie nie zachęcają, tym bardziej, że standard kempingów nie jest super.
Beata W. napisał(a):No niestety tanio nie jest. Też kiedyś patrzyłam na kempingi jak zakupiliśmy przyczepę ale niestety do tego większy koszt autostrad i dłuższa podróż co z dziećmi jest istotne. Kempingi w CRO więc odpuściliśmy. Ale może kiedyś
gusia-s napisał(a):..... Nevio jest sporo większy, ma dużo cienia i też fajne parcelki z widokiem na morze, do których da rade dojechać z budą no i ma dodatkowo basen. Jest też wifi o czym na Lavanda nie doczytałam nic.
Janusz Bajcer napisał(a):Beata W. napisał(a):No niestety tanio nie jest. Też kiedyś patrzyłam na kempingi jak zakupiliśmy przyczepę ale niestety do tego większy koszt autostrad i dłuższa podróż co z dziećmi jest istotne. Kempingi w CRO więc odpuściliśmy. Ale może kiedyś
dlaczego-camping-t25688-675.html
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne