Jest zgoda
Też tak mam, tylko, że ja mam 30
Aldonka napisał(a):Ha, ale pomyśl, moje ostanie zdjęcia to relikty przeszłości, teraz zobaczysz to wszystko w innej odsłonie
Aldonka napisał(a):Oj tam, oj tam...będą starsze...
A z kamieniami byś się zdziwił, jednego roku jedna z małych plażyczek w Borje była, a w kolejnym już nie Osunęły się kamienie i po fajnej małej plaży.
Nie zastaniesz też w Orebicu takiego spokoju jak kiedyś, teraz najprawdopodobniej (oczywiście mówimy o sezonie) będziesz się przebijał przez tłum turystów słysząc co drugie słowo po Polsku Po lody do braciszków postoisz w kolejce, do Borka już nie zjedziesz szutrem, a asfaltem, nie nalejesz wina u Indjanina prosto z beczki...ale i tak będzie cudownie i będziecie zadowoleni z pobytu.
rocker napisał(a):po brzebrnięciu przez te wszystkie strony, może mi ktoś napisać więcej informacji o samym Orebiciu. Jakiego typu jest to miejscowość czy pomimo swojej wielkości jest tam spokojnie czy bardziej przypomina Makarską?
Wybieram się pierwszy raz na półwysep w tym roku i szukam czegoś pomiędzy imprezowym centrum a spokojem na plaży. I żeby było blisko do niej w rozsądnych cenach w zeszłym roku odwiedziłem Promajne pod Makarską i byłem zachwycony i do czegoś takiego bym chciał dążyć w tym roku
rocker napisał(a):po brzebrnięciu przez te wszystkie strony, może mi ktoś napisać więcej informacji o samym Orebiciu. Jakiego typu jest to miejscowość czy pomimo swojej wielkości jest tam spokojnie czy bardziej przypomina Makarską?
Wybieram się pierwszy raz na półwysep w tym roku i szukam czegoś pomiędzy imprezowym centrum a spokojem na plaży. I żeby było blisko do niej w rozsądnych cenach w zeszłym roku odwiedziłem Promajne pod Makarską i byłem zachwycony i do czegoś takiego bym chciał dążyć w tym roku
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne