piekara114 napisał(a):Znajdziesz moją miejscówkę w Banku Kwater - Orebić. W zeszłym roku był z forum 2 inne osoby i rozm. na priv były także zadowolone.
bank kwater moze jakiś link?
piekara114 napisał(a):Znajdziesz moją miejscówkę w Banku Kwater - Orebić. W zeszłym roku był z forum 2 inne osoby i rozm. na priv były także zadowolone.
swider1985 napisał(a):piekara114 napisał(a):Znajdziesz moją miejscówkę w Banku Kwater - Orebić. W zeszłym roku był z forum 2 inne osoby i rozm. na priv były także zadowolone.
swider1985 napisał(a):Myślę o kwocie 20euro lub taniej hehe najlepiej miejscówka przy porcie (porcik mały kameralny )bo jadę z łódeczką
pyton napisał(a):swider1985 napisał(a):piekara114 napisał(a):Znajdziesz moją miejscówkę w Banku Kwater - Orebić. W zeszłym roku był z forum 2 inne osoby i rozm. na priv były także zadowolone.
To chyba jakiś żart . Świąteczny ?
Z napisał(a):swider1985 napisał(a):Myślę o kwocie 20euro lub taniej hehe najlepiej miejscówka przy porcie (porcik mały kameralny )bo jadę z łódeczką
Na osobę to może znajdziesz.
swider1985 napisał(a):A to za 20 € nie znajdę noclegu dla całej rodziny 10 osobowej hmm jak pytam się o jakieś spanie a wy się zachowuje sie jak dzieci w piaskownicy sobie szukaj bank kwater proszę o konkretne odpowiedzi i jakiś link do prywatnej osoby sprawdzonej a nie pisanie powtarzanie mojego pytania
piekara114 napisał(a):swider1985 napisał(a):A to za 20 € nie znajdę noclegu dla całej rodziny 10 osobowej hmm jak pytam się o jakieś spanie a wy się zachowuje sie jak dzieci w piaskownicy sobie szukaj bank kwater proszę o konkretne odpowiedzi i jakiś link do prywatnej osoby sprawdzonej a nie pisanie powtarzanie mojego pytania
Dostałeś ode mnie konkretną odpowiedź i informację, że masz pełen namiar w Banku Kwater. Ty robisz sobie jaja pytając co to jest. Jesteś na forum do 4 lat i nie umiesz się tu poruszać? Rozumiem, że dostępnej tu opcji wyszukiwarki też nie umiesz skorzystać? Z takim podejściem to nie chce się takim osobom jak Ty pomagać.
Wysil się i użyj głowy.
swider1985 napisał(a):piekara114 napisał(a):swider1985 napisał(a):A to za 20 € nie znajdę noclegu dla całej rodziny 10 osobowej hmm jak pytam się o jakieś spanie a wy się zachowuje sie jak dzieci w piaskownicy sobie szukaj bank kwater proszę o konkretne odpowiedzi i jakiś link do prywatnej osoby sprawdzonej a nie pisanie powtarzanie mojego pytania
Dostałeś ode mnie konkretną odpowiedź i informację, że masz pełen namiar w Banku Kwater. Ty robisz sobie jaja pytając co to jest. Jesteś na forum do 4 lat i nie umiesz się tu poruszać? Rozumiem, że dostępnej tu opcji wyszukiwarki też nie umiesz skorzystać? Z takim podejściem to nie chce się takim osobom jak Ty pomagać.
Wysil się i użyj głowy.
No ok to ze przykładowo jestem 4 lata na forum ale wchodzę teraz sporadycznie , teraz miałem dłuższą przerwę .Nie mam zamiaru się tu denerwować więc zamiast pisać szybciej byś podał link i by nie było tyle pisania dziękuję za udzielone informacje były bardzo przydatne pozdrawiam
wojstar napisał(a):kameralne jest w Loviste
wojstar napisał(a):20 euro za rodzinę? chyba sobie jaja robisz (Wielkanoc faktycznie jest). Za osobę to znajdziesz, ale nie za rodzinę.
wojstar napisał(a):loviste, ale dokładnych namiarów nie znam, byłem tam parę razy ale lazikowac, spałem w Orebic.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne