Dzięki pasażer za informacje, jestem już zdecydowany na Borak!!! Od 15 do 29 lipca półwysep Peljesac będę dość mocno penetrował!!
Mam nadzieje że bedzie nie gorzej niż na Bracu
wojstar napisał(a):na pewno nie będzie gorzej, w razie pytań odnośnie Peljesac, Mljet, Korcula, Lastovo służe informacjami.
Składam serdeczne życzenia dla wszystkich Cro-maniaków z okazji świąt i Nowego Roku
kubica napisał(a):Chcielibyśmy też popłynąć właśnie na Mljet do tego parku i ktoś tutaj pisał że jest połączenie z Trstenika? Jak oni wygląda? Czy warto tam popłynąć?
artbas napisał(a):A my w 2017 w Podobuce - tak wiem, wioska zabita dechami, bez sklepu, bankomatu i ruchu ulicznego. Ale o to nam chodziło
pzdr
travel napisał(a):Mam pytanie dot. Sv.Iliji.
Czy ktoś wchodził na szczyt tą trasą?
Jaka jest jej długość i czy jest oznaczona ?
Trasa zaczyna się w Orebicu .
asscro napisał(a):artbas napisał(a):A my w 2017 w Podobuce - tak wiem, wioska zabita dechami, bez sklepu, bankomatu i ruchu ulicznego. Ale o to nam chodziło
pzdr
Gratuluję wyboru! My w tym roku też (po raz drugi) ta sama wioska. Dodam jeszcze że bez zasięgu, internetu i tv. Zamrażarka z lodami stoi przy plaży można kupić lody
Pozdrawiam!
artbas napisał(a):asscro napisał(a):artbas napisał(a):A my w 2017 w Podobuce - tak wiem, wioska zabita dechami, bez sklepu, bankomatu i ruchu ulicznego. Ale o to nam chodziło
pzdr
Gratuluję wyboru! My w tym roku też (po raz drugi) ta sama wioska. Dodam jeszcze że bez zasięgu, internetu i tv. Zamrażarka z lodami stoi przy plaży można kupić lody
Pozdrawiam!
Jaki termin i który z apartamentów ( oczywiście jeśli można wiedzieć)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne