Natko_ napisał(a):Musze, bo sie udusze
Wlasnie wrocilismy z wyprawy motorowka - objazdowka - Peljesac poludniowy i Mljet - r e w e l a c j a!
Zadne fishpicnicki sie nie umywaja
Nasz kapitan - Zeljko Trojanovic - zafundowal nam moc atrakcji dodatkowych
Jak bedziecie w Podobucu, to koniecznie skorzystajcie
Samo Podobuce to rewelacyjna miejscowka, a wiecej po powrocie, bo wracamy na plaze
Izabela3 napisał(a):czy ktoś kto zna Orebić i tamtejsze klimaty może mi podpowiedzieć czy warto wynająć apartamenty w kamienicy przy ul.Geta 12?
Dokładnie chodzi o apartamenty Kleo. Wybieramy się 20.08 w 3 rodziny i ciężko znaleźć coś z 3 niezależnymi sypialniami a wyjazd w ciemno raczej mi odradzono.
będę wdzięczna za pomoc
Natko_ napisał(a):Izabela3 napisał(a):czy ktoś kto zna Orebić i tamtejsze klimaty może mi podpowiedzieć czy warto wynająć apartamenty w kamienicy przy ul.Geta 12?
Dokładnie chodzi o apartamenty Kleo. Wybieramy się 20.08 w 3 rodziny i ciężko znaleźć coś z 3 niezależnymi sypialniami a wyjazd w ciemno raczej mi odradzono.
będę wdzięczna za pomoc
Polozenie bardzo korzystne - blisko deptaku, blisko lodziarni, w miare blisko starszej czesci centrum, portu, mariny. Plaze wzdluz deptaku lepsze niz Trstenica, do ktorej z Geta dosc daleko. Blisko tez do glownej drogi, przy ktorej sporo marketow, targ rybny.
Samych kwater nie oceniam, bo w tel to i tak niewiele widac
Ale lokalizacja jak dla mnie ok
Izabela3 napisał(a):czy ktoś kto zna Orebić i tamtejsze klimaty może mi podpowiedzieć czy warto wynająć apartamenty w kamienicy przy ul.Geta 12?
będę wdzięczna za pomoc
Aldonka napisał(a):Izabela3 napisał(a):czy ktoś kto zna Orebić i tamtejsze klimaty może mi podpowiedzieć czy warto wynająć apartamenty w kamienicy przy ul.Geta 12?
będę wdzięczna za pomoc
Natko ma rację, położenie bez zastrzeżeń. Wszystko na wyciągnięcie ręki.
Natko_ napisał(a):Ekstra tam dzis w uliczke wlazlam
Od drogi glownej nie wyglada zachecajaco - ot taka zarisnieta uliczka. Ale od Trg Mimbeli wyglada bajkowo - stare zarosniete schody, kamienne mury - rewelacja polozenie!
Na plaze to w zasadzie 3 kroki, Oaza z lodami 5 krokow, kosciol pod nosem. Bajka
Taras jak na stronie - skromny ale zacieniony, baaardzo pezyjemny. Uliczka taka, ze w zasadzie "obcy" tam nie zachodza, wiec mozna ja wciagnac w poczet podworza
W niedziele "uciekamy" z Peljesaca na staly lad, na kilka dni do Tribunja - w podobny klimat - kamienica na starym miescie
Za srodek odpowiedzialnosci nie wezme, ale polozenie bardzo dobre.
A ze swojej str moge polecic Willa Blanka w Orebicu - ul. Kralija Zvonimira, na wlocie do Orebica jest boisko spirtowe - kwatera na wprost, tez blisko morza. Dalej do centrum, ale uroczo - willa ma 3 apartamenty na 4-5 osob kazdy. Nie wiem jak z oblozeniem, ale mozesz znalezc w necie.
Jeszcze polecam kontakt z agencjami turystycznymi w Orebicu - dzis widzialam sporo wywieszek o wolnych apartamentach - nie kazdy oglasza sie w necie.
Natko_ napisał(a):Ekstra tam dzis w uliczke wlazlam
Od drogi glownej nie wyglada zachecajaco - ot taka zarisnieta uliczka. Ale od Trg Mimbeli wyglada bajkowo - stare zarosniete schody, kamienne mury - rewelacja polozenie!
Na plaze to w zasadzie 3 kroki, Oaza z lodami 5 krokow, kosciol pod nosem. Bajka
Taras jak na stronie - skromny ale zacieniony, baaardzo pezyjemny. Uliczka taka, ze w zasadzie "obcy" tam nie zachodza, wiec mozna ja wciagnac w poczet podworza
W niedziele "uciekamy" z Peljesaca na staly lad, na kilka dni do Tribunja - w podobny klimat - kamienica na starym miescie
Za srodek odpowiedzialnosci nie wezme, ale polozenie bardzo dobre.
A ze swojej str moge polecic Willa Blanka w Orebicu - ul. Kralija Zvonimira, na wlocie do Orebica jest boisko spirtowe - kwatera na wprost, tez blisko morza. Dalej do centrum, ale uroczo - willa ma 3 apartamenty na 4-5 osob kazdy. Nie wiem jak z oblozeniem, ale mozesz znalezc w necie.
Jeszcze polecam kontakt z agencjami turystycznymi w Orebicu - dzis widzialam sporo wywieszek o wolnych apartamentach - nie kazdy oglasza sie w necie.
telepol napisał(a):rocker napisał(a):. Pewne jest jedno chcę blisko plaży
tyle wystarczy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne