anakin napisał(a):Aldonka napisał(a):Ale przepraszam, czy Ty się chwalisz?? Jeśli tak - żałosne...bardzo.
Nikt Cię tu nie zapraszał więc...wiesz gdzie są drzwi.
A tak na marginesie to Księżna Pani przyjmuje tylko tych, których twarze są pełne ochów i achów, czy dopuszcza jakiekolwiek głosy krytyczne?
Kultura.......czy jakoś tak się to nazywa.
Grzegorz, napisał(a):Dzień dobry,
być może zadaję głupie i naiwne pytanie, ale proszę o odpowiedź Bywalców:
czy w II połowie sierpnia zwyczajowo w urokliwej miejscowości Borak można znaleźć apartament jadąc "w ciemno"? oraz drugie pytanie: oglądając zdjęcia, plaże są tam malutkie, czy jest na nich miejsce, czy jednak wczasowiczów jest mnóstwo?
Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi.
Aldonka napisał(a):anakin napisał(a):Aldonka napisał(a):
A tak na marginesie to Księżna Pani przyjmuje tylko tych, których twarze są pełne ochów i achów, czy dopuszcza jakiekolwiek głosy krytyczne?
Kultura.......czy jakoś tak się to nazywa.
Ojej, kolega posłał po posiłki, bidulek.
Dick45 napisał(a):Witam
Mam pytanie do bywalców jak wygląda dojazd na półwysep od strony lądu? Do Borka lepiej (szybciej) dojadę promem czy lądem?
Dick45 napisał(a):Witam
Mam pytanie do bywalców jak wygląda dojazd na półwysep od strony lądu? Do Borka lepiej (szybciej) dojadę promem czy lądem?
Aldonka napisał(a):Dick45 napisał(a):Witam
Jeśli trafisz w prom w Ploce to będziesz szybciej niż drogą, jeśli Ci ucieknie i przyjdzie Ci czekać na kolejny możesz czasem szybciej dojechać drogą. Co lepsze? Kwestia gustu. Ja osobiście teraz już pływam, nie chce mi się szczególnie po podróży jechać jeszcze półwyspem. Tak czy tak w ciągu pobytu i tak pokonam tą drogę nie raz. Ale faktem jest, że droga ma swój urok, szczególnie jak jedziesz pierwszy raz.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne