asscro napisał(a):MWN napisał(a):Aldonka napisał(a):MWN zrób wszystkim przysługę, zostań w swym pięknym Tucepi, Orebic za Tobą nie zapłacze.
Jesteś trochę bezczelna Aldonko!
Nie pisałem nigdy że Tucepi jest cudowne, tylko że tam są lepsi gospodarze co widać na każdym kroku, a Orebic jest potwornie zaniedbywany; co rok gorzej. W całym miasteczku w połowie czerwca są dosłownie 3 knajpy na krzyż. To też coś świadczy o nastrojach.
A poza tym chciałbym wiedzieć co się zmieniło po moim wyjeździe po 18 czerwca. Czy np. Trstenica jest gotowa? Przebieralnie, prysznice - proszę o foto, nie wierzę.
Wczoraj byłam na Trstenicy i sprawdziłam Twoje zarzuty, podsumowując :prysznic jest jeden, ale zepsuty
przebieralnia jest ale taka jakąś przekrzywiona, wszystko widać z góry,
koszy jest dużo
klub na plaży odnowiony jeszcze nie otwarty,myślę że może dzisiaj go otworzą
Zrobiłam sporo zdjęć, ale nie wiem czy uda się mi wstawić. Nie mam za dużo czasu (jak to na wakacjach)żeby wdawać się w dyskusje, ale faktycznie Trstenica nie powinna być wizytówką miasta.Idąc wzdłuż wybrzeża wszędzie jest czysto, dochodząc do Trstenicy nawet betonowy chodnik nie jest pozamiatany, na skarpie śmieci wygląda tak jakby tym się nikt nie zajmował.
I kto (niestety) ma rację? A chyba nie chcesz się licytować ilością wydanych pieniędzy na wyjazd? To takie pobrzękiwanie szabelką. Możemy porozmawiać jak będziesz urlopować 5 tygodni i przejedziesz 6.000 km.