Dżejan napisał(a):szukam dokładnej mapy Peljesaca z nazwami zatok/plaż (taka jak jest w Klubie Hvaru)
Mogę zaproponować tylko to :http://www.croatia1.com/mapbeach-en.htm, niestety nie spotkałam się z taką mapą jak oferuje Hvar
Dżejan napisał(a):szukam dokładnej mapy Peljesaca z nazwami zatok/plaż (taka jak jest w Klubie Hvaru)
Dżejan napisał(a):to jest tak ogólna, gdzie jakie miasto, a mi chodzi o dokładną jak ta Hvaru http://www.fmix.pl/zdjecie/3495092/70hv ... /rozmiar/4
asscro napisał(a):Witam!Dzisiaj jestem na finiszu przeczytania Waszego wątku, trochę mi czasu to zajęło, ale było warto. Trochę, a nawet bardzo żal, że brakuje tu kilka cudownych postaci, które potrafiły świetnie na wszystkie pytania odpowiedzieć, wpleść w swoje wypowiedzi chumor, czasem trochę ironi. Dziękuję Aldonko za założenie wątku! Bardzo żałuję że dopiero nie dawno tu trafiłam.Chorwację, głównie Riwiere Makarską znam, ale dzięki Wam już za dwa tygodnie zawitamy pierwszy raz na Peljesacu. Noclegi mamy w Orebiču i w Podobuče. Już nie mogę się doczekać.Proszę o wpisanie do listy miłośników. Ze swej strony obiecuję aktywnie uczestniczyć w tym wątku. Pozdrawiam! Ania
MWN napisał(a):Niestety sam Orebic schodzi na psy, Jest gorzej niż jeszcze kilka lat temu, a wiem co piszę bo byłem 9 raz i mam porównanie z innymi miejscowościami od Makarskiej Riwiery po Pag, Kvarner i Istrię. Chętnie poczytam opinie innych a po powrocie napiszę więcej.
Aldonka napisał(a):MWN napisał(a):Niestety sam Orebic schodzi na psy, Jest gorzej niż jeszcze kilka lat temu, a wiem co piszę bo byłem 9 raz i mam porównanie z innymi miejscowościami od Makarskiej Riwiery po Pag, Kvarner i Istrię. Chętnie poczytam opinie innych a po powrocie napiszę więcej.
Orebic schodzi na psy? Jeżdżę tam 15 lat i jedno co zauważam to schodzących na psy naszych rodaków kurwujących na każdym kroku. To nie Orebic schodzi na psy, to turyści go psują.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne