Dżejan napisał(a):mam pytanie
gdzie to jest? https://goo.gl/maps/KxgG4kfFkGo
bo coś mi sie nie zgadza z tym co na mapie...
wojstar napisał(a):Mam pytanko. Po raz siódmy jadę do Orebica i ciągle nie zdobyłem St.Illiji. Czy może ktoś podpowiedzieć z której strony lepiej wchodzić? Czy od strony franciszkańskiego kościółka czy może zacząć w okolicach Nakovanj?
bandrze napisał(a):Tez już 7 raz się przymierzam ale w tym roku juz nie odpuszczę.
Kobal66 napisał(a):wojstar napisał(a):Mam pytanko. Po raz siódmy jadę do Orebica i ciągle nie zdobyłem St.Illiji. Czy może ktoś podpowiedzieć z której strony lepiej wchodzić? Czy od strony franciszkańskiego kościółka czy może zacząć w okolicach Nakovanj?
Co kto lubi ale polecam z Orebiča, szlak zaczyna się od ul. Kralja Tomislava, a zejście do klasztoru.
jackuc napisał(a):Kobal66 napisał(a):wojstar napisał(a):Mam pytanko. Po raz siódmy jadę do Orebica i ciągle nie zdobyłem St.Illiji. Czy może ktoś podpowiedzieć z której strony lepiej wchodzić? Czy od strony franciszkańskiego kościółka czy może zacząć w okolicach Nakovanj?
Co kto lubi ale polecam z Orebiča, szlak zaczyna się od ul. Kralja Tomislava, a zejście do klasztoru.
My szliśmy w obie strony od klasztoru, ale Bocian o ile pamiętam polecał bardziej właśnie od ul. Kralja Tomislava.
Ten szlak od klasztoru jest rzeczywiście w wielu miejscach monotonny i przez las. Plus taki, że jest gdzie zostawić auto a od Tomislava chyba nie za bardzo...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne