po zakotwiczeniu w Borku proponuję chociaż jeden dzień na Korculi, od kilku lat bywamy tam co roku.
jackq napisał(a):
W zimie przecież nie pojadę Córka gimbazę kończy potem zaczyna nową szkołę więc czerwiec i wrzesień odpada. Liczę się z tym, że jest więcej takich jak ja, chcących wypocząć latem...
jackuc napisał(a):jackq napisał(a):
W zimie przecież nie pojadę Córka gimbazę kończy potem zaczyna nową szkołę więc czerwiec i wrzesień odpada. Liczę się z tym, że jest więcej takich jak ja, chcących wypocząć latem...
Powiem Ci, że Borek ma swoich wiernych wyznawców, którzy cześto rezerwują następny rok wyjeżdżając z wakacji... a że wioska jest mała więc ilość miejsc jest również ograniczona, także atakuj jak najszybciej...
jackq napisał(a):Córka gimbazę kończy potem zaczyna nową szkołę więc czerwiec i wrzesień odpada.
bea_8 napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków! Bardzo liczę na Waszą pomoc.
We wrześniu wybieramy się na Pelejasac i szukam namiarów na apartamenty w miejscowościach Borak, Dingač Borak, Dingać - Potoćine, Podobuće ogólnie w tych okolicach. Przeglądłam już tysiące stron ale każda oferta, którą znalazłam to oferty agencji nic z kontaktem bezpośrednim do właścicieli, a same agencje jak wiemy liczą sobie odpowiednio a i terminy są już porezerwowane. Może ktoś z Was tam już był wcześniej i podrzuci stronkę z namiarem, bądź sam ma jakieś informacje. Byłaby wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam
jackuc napisał(a):WojteC5 … Niektóre fotki nie wiem czemu nie są widoczne
jackuc napisał(a):nie wiem o co kaman
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne