Aldonka napisał(a):Nie Nadal mam nierówno, nadal kocham to miejsce i zawsze będę tam wracać....choćby się paliło i waliło
asikx napisał(a):Bocian napisał(a):asikx napisał(a): Z wielkim trudem go odsunąłem żeby przejechać .
Musisz więcej ćwiczyć
Ty cffaniaczku musiałbyś śmigło wzywać, żeby ci tego głaza usunęli
R.
Bocian napisał(a):A słyszeliście o tym nowym podatku/opłacie dla turystów co od 2016 roku będą chcieli na półwysep przyjechać w celach turystycznych powyżej 3 dni? Czytałem w Dnevniku. Związane to ma być z usprawnieniami dotyczącymi mostu.
Bocian napisał(a):...Gleba bez roślinności stała sie niestabilna ale raczej wielkich osuwisk nie będzie. Mogą zdarzyć się upadki większych, luźnych kamieni... Oby w nikogo nie trafiły.
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):...Gleba bez roślinności stała sie niestabilna ale raczej wielkich osuwisk nie będzie. Mogą zdarzyć się upadki większych, luźnych kamieni... Oby w nikogo nie trafiły.
Kojarzysz pewnie osuwiska w dolinie Neretvy przy naszym przejeździe na północ ....były niemałe ...a raczej zaj....e wielkie. Jakby te zwały ziemi i kamieni spadły na jadące auta to kaplica
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne