pejczer napisał(a):...w Trpanj, na początku ul. Luka. Plaża całkiem spoko, nie ma tłumów (szczególnie teraz jak leje Baza noclegowa jest i wszystko czego turyście do życia potrzeba... Pozdrawiam z Trpanj
Promenada nadmorska jest fajna.
stpman napisał(a):A jeszcze jedno... Co jest nie tak z plażą Trstenica?
yzedef napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Bocian napisał(a):Pozdro dla miłośników Peljeszczaka z deszczowego Borka
W takim razie, może widmo pożarów pójdzie w zapomnienie
Miłego
Teraz to będzie gaszenie ale gardeł tymi dobrymi miejscowymi trunkami
Bocian napisał(a):Pozdro dla miłośników Peljeszczaka z deszczowego Borka. Całą niedzielę padało, teraz też jeszcze pada Mam nadzieję że buraków i ludzi południa którzy zmienili kierunki wakacyjne i zawitali na półwysep że swoimi ręcznikami bura wywieje tam gdzie ich miejsce.
barti75 napisał(a):hehhe no padało cały dzień wczoraj i dziś z rana choć od 11 dziś byłem już w Borku na plaży poza tym chyba ci co mieli "polish reservation" bura zabrała karimaty bo dziś jacyś przygaszeni byli albo forum czytali albo smutek zawitał w ich serca że taką miejscówkę stracili bo karimaty zabrało no i trzeba leżec gdzie miejsce a tyle ich z Polski zabrali
jara napisał(a):barti75 napisał(a):hehhe no padało cały dzień wczoraj i dziś z rana choć od 11 dziś byłem już w Borku na plaży poza tym chyba ci co mieli "polish reservation" bura zabrała karimaty bo dziś jacyś przygaszeni byli albo forum czytali albo smutek zawitał w ich serca że taką miejscówkę stracili bo karimaty zabrało no i trzeba leżec gdzie miejsce a tyle ich z Polski zabrali
Postraszyłeś ich zdjęciami
maluszek napisał(a):jara napisał(a):barti75 napisał(a):hehhe no padało cały dzień wczoraj i dziś z rana choć od 11 dziś byłem już w Borku na plaży poza tym chyba ci co mieli "polish reservation" bura zabrała karimaty bo dziś jacyś przygaszeni byli albo forum czytali albo smutek zawitał w ich serca że taką miejscówkę stracili bo karimaty zabrało no i trzeba leżec gdzie miejsce a tyle ich z Polski zabrali
Postraszyłeś ich zdjęciami
Zapewne zrobił zdjęcia i postraszył, że umieści na forum z napisem.... "Tych klientów nie obsługujemy.... "
Rysio napisał(a):jara napisał(a):SingSing74 napisał(a):jara napisał(a):Był o tym wątek na Forum. Został zamknięty, a nie przeniesiony tutaj. To jest wątek o Peljescu, a nie o buractwie.
A czy opisana sytuacja nie dotyczy tego półwyspu?
Jak najbardziej. Dotyczy prawie wszystkich plaż. Dlatego powinien być o tym osobny wątek, żeby buraki wypoczywający w różnych regionach mogły w jednym miejscu o sobie poczytać.
Na Pagu ludzie południa a nawet północy takiego buractwa nie uprawiają.
Bocian napisał(a):Mam nadzieję że buraków i ludzi południa którzy zmienili kierunki wakacyjne i zawitali na półwysep że swoimi ręcznikami bura wywieje tam gdzie ich miejsce.
Aldonka napisał(a):Niech zatem wszystkie buraki na Pagu zostaną, tam gdzie ich miejsce.
Krzychooo napisał(a):O co chodzi z tym wskazywaniem innym miejsca wypoczynku? Nie rozumiem, po co takie dzielenie: Pelješac ok, a Pag to buractwo?
Rysio napisał(a):Na Pagu ludzie południa a nawet północy takiego buractwa nie uprawiają.
Rysio napisał(a):Pewnie dlatego że tu nie ma takiego obozu dla uchodźców z Polski
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne