Bocian napisał(a):Aż tak sie pozmieniało po śmierci Ivo?
maluszek napisał(a):Pozdrawiam wszystkich miłośników półwyspu, tych którzy tam byli lub są jak i tych którzy nie dojechali w tym roku tam.... tak jak my... niestety..... ale miło się czyta i przenosi w piękne rejonu Borku.... Ech... musimy czekać do przyszłego roku.....
AdamBeata napisał(a):
A tak w tym roku wspominałem nasze spotkanie zeszłoroczne i opowieści przy winie.
Nie wiem czemu jakoś do Cro mi zawsze bliżej niż na Mazury bo już tyle czasu sie wybieram w wasze strony i nie daje rady...
marecki27 napisał(a):Witam wszystkich milosników półwyspu Peljesac.Mam gorącą prośbę do osób które już tu były.Czy mógłby ktoś podpowiedziec gdzie mozna nabyc (w której winnicy)dobre winka,rakije,orahe..Niby wlasciciel apartmana u którego jestem sam wyrabia,ale to nie ten sam smak co wczesniej próbowałem bedąc w Dalmacji.
Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam.
marecki27 napisał(a):Witam wszystkich milosników półwyspu Peljesac.Mam gorącą prośbę do osób które już tu były.Czy mógłby ktoś podpowiedziec gdzie mozna nabyc (w której winnicy)dobre winka,rakije,orahe..Niby wlasciciel apartmana u którego jestem sam wyrabia,ale to nie ten sam smak co wczesniej próbowałem bedąc w Dalmacji.
Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne