asikx&rafikx napisał(a):Żadnego wiersza na bunkrze za moich bytności nie widziałam .
Bo był pisany brajlem
I teraz ich poznasz (Radków) A przyjaciele to ja (miedzy innymi)
Bocian napisał(a):Kris napisał(a):Służę wszelakimi informacjami o Borku i półwyspie - jestem tu już 12 raz. .
Od jakiego słowa zaczyna sie trzeci wers wiersza umieszczonego na ścianie domu w Noakovanie?
Pozdrav
asikx&rafikx napisał(a):Bocian napisał(a):No to tera Cie zagne na ament
Od jakiego słowa zaczyna sie 4 wers poematu stworzonego przez cromaniackich przyjaciół dla Radków na ich rocznice ślubu? Był on prezentowany na bunkrze w Borku
Ja się czuję zagięta.
Ale to rozumiem do Kris-a.
To on się chwalił że 12 raz na Peljescu.
Ja tam dopiero któryś tam. Na dodatek nie znam Radków ani ich przyjaciół.
Żadnego wiersza na bunkrze za moich bytności nie widziałam .
Kris napisał(a):Bocian napisał(a):Kris napisał(a):Służę wszelakimi informacjami o Borku i półwyspie - jestem tu już 12 raz. .
Od jakiego słowa zaczyna sie trzeci wers wiersza umieszczonego na ścianie domu w Noakovanie?
Pozdrav
Od kaduje i popunca
A może chodziło o Twój napis? Tylko w Górnej czy Dolnej Nakovanie?
lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
barti75 napisał(a):.......Dingaca u Indianina zakupiłem.......
barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
który macie apartamani bo my w w Nicolicy mamy 10 i zostajemy do 23.08 trochę schodów jest ale widok bajka ostatnie piętro only mare z tarasu woda tyż super szkoda jedynie tych spalonych połaci jak sie jedzie przez Pejlesac nie wygląda to fajnie żal tej spalonej roślinności
PS
Sławek Dingaca u Indianina zakupiłem może byśmy się jakoś spotkali jak jesteś w Borku
Sylwetka... napisał(a):Cmok_Wawelski napisał(a):Moim zdaniem, ciężko o gorsze miejsce na wakacje na Peljescu.
Główna droga z ogromnym natężeniem ruchu w sezonie, biegnąca metr od plaży - makabra
Zero intymności, brak spokoju, ale co kto lubi...
Widziałam tam sporo plażujących, więc właśnie co kto lubi Jedynym plusem jest dla mnie jest bliskość miejsca w którym można kupić mule
kokonen napisał(a):barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
który macie apartamani bo my w w Nicolicy mamy 10 i zostajemy do 23.08 trochę schodów jest ale widok bajka ostatnie piętro only mare z tarasu woda tyż super szkoda jedynie tych spalonych połaci jak sie jedzie przez Pejlesac nie wygląda to fajnie żal tej spalonej roślinności
PS
Sławek Dingaca u Indianina zakupiłem może byśmy się jakoś spotkali jak jesteś w Borku
my w 9 nie gotujecie się na najwyższym piętrze?
barti75 napisał(a):kokonen napisał(a):barti75 napisał(a):lisica_a napisał(a):My też przyjedziemy w sobote tylko tym razem do Nicolicy:-)
PS
my w 9 nie gotujecie się na najwyższym piętrze?
spoko twardym trzeba być a nie miętkim temp w chacie to raptem 23 więc nie ma mowy o gotowaniu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne