stpman napisał(a):Może mi ktoś na mapie wskazać gdzie jest Konoba Munitic?
No i jakoś orientacyjnie może ktoś powiedzieć jakich cen należy się spodziewać?
Powiedzmy jakieś mięsko spod peki, dwie osoby, jedna winko, druga wodę.
400 - 500 kun?
viltob08 napisał(a):Mam pytanie do bywalców, jesteśmy przed ustaleniem jakiejś kolacji typu peka. Do wyboru:
- konoba Munitic
- konoba Antunovic
- konoba Panorama
a może coś zupełnie innego???
Pomóżcie Bocian liczę tu również na Twoje zdanie :smo
Kris napisał(a):Borak to nie Burak! Tu od lat obowiązują zasady grzecznościowe przy mijaniu się na drodze - ten kto ma bliżej do poszerzenia albo tam przystaje widząc nadjeżdżający pojazd albo nawet się cofa się do zatoczki. W zamian dostaje uśmiech i pozdrowienie.
To do kierowcy poznańskiego srebrnego Passata od Simunoviča, który dzisiaj rano gnał pod górę bez trzymanki stukając mnie lusterkiem. Co gorsza zauważyłem plakietkę CRO.PL a to już naganne zachowanie - plakietka zobowiązuje! Zawsze w Poznaniu boję się wejść na pasy
Kris napisał(a):Kris napisał(a):AdamBeata napisał(a):Kris napisał(a):AdamBeata napisał(a):Dziś w Medirazzy wieczorem koncert Mai Suput. Może być wesoło i tanecznie
Jutro 6 sierpnia też występuje w Medirazzy - byliście? Warto?
Wtedy niestety koncert się nie odbył z jakichś przyczyn technicznych, żałuję. Byliśmy w Medirazzy na innym koncerciku i było przyjemnie tylko mieli poślizg półtora godziny
Maja Suput, z tego co popatrzyłem i posłuchałem w necie taka Chorwacka Doda więc zawsze miło będzie nawet popatrzeć jak muzyka do gustu nie wpadnie
Jestem wzrokowcem więc jeżeli nogi ma jak Doda to muzyka niestraszna. Faktycznie zobaczyłem jakąś piosenkę tej " blondynki" o wieczorze panieńskim . Taka chorwacka Paris Hilton. Wybierzemy się jeżeli burza nas nie przegoni.
No i byliśmy razem z całym Potomje, Kuną i okolicą sądząc po ilości samochodów parkujących nawet wzdłuż drogi prowadzącej do tunelu. Impreza na całego, rozpoczęta tradcyjnie z godzinnym opóźnieniem trwała według sklepowej z Potomje do 5 rano. Mnóstwo znajomych - Božo Danicič z Anadingac, Jure Zužul z całą rodziną, Niko Kresalja i wielu innych znanych z widzenia. Doda ma znacznie lepsze nogi za to Maja Suput to dynamit w bosych stopach .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne