stpman napisał(a):No i co wy z tymi kojotami? Co mi niby mogą zrobić?
ita napisał(a):stpman napisał(a):
a ja się przyznam, że na Dubę to nigdy nie dotarłam ale w sumie to zawsze powód, żeby znowu jechać na Peljeszczak, tak więc w tym roku do zobaczenia!
ita napisał(a):w zeszłym roku z Žuljany płynęliśmy na Mljet takim stateczkiem na kilkanaście osób, prosto do Parku Narodowego, ale niestety nie pamiętam ceny, ale to był zwykły transport, beż żarełka
z Trstenika też są takie wycieczki. Nasza łódź się zepsuła w drodze powrotnej i byliśmy holowani przez inny statek, właśnie z Trstenika
kubajusta napisał(a):Wybieram się do Orebica po raz enty. Mam taki problem i może ktoś mnie podpowie. Chciałbym zwiedzić Mljet. Wystarczyłoby tylko małe i duże jezioro. Jak patrzyłem koszt promu i 4 osób w dwie strony z Prapratno jest dość wysoki. Myślałem też o przepłynięciu tylko w 4 osoby i wynajęciu w Sorbie samochodu ale na to samo wychodzi.
Słyszałem, że kiedyś z Trstenika były łodzie wycieczkowe do Polace.
Czy to prawda a jeżeli tak to czy nie wiecie jaki jest koszt.
Albo czy nie ma takich wycieczek z Korculi.
stpman napisał(a):To dojazd na Divna też nie ma asfaltu?
No i co wy z tymi kojotami? Co mi niby mogą zrobić?
stpman napisał(a):Dobra znalazłem na googlu tą plażę Estravaganza, ale przeraża mnie myśl, że tam nie ma asfaltu, ba nawet google maps nie ma tam zaznaczonej drogi;] ...
kubajusta napisał(a):Wybieram się do Orebica po raz enty. Mam taki problem i może ktoś mnie podpowie. Chciałbym zwiedzić Mljet. Wystarczyłoby tylko małe i duże jezioro. Jak patrzyłem koszt promu i 4 osób w dwie strony z Prapratno jest dość wysoki. Myślałem też o przepłynięciu tylko w 4 osoby i wynajęciu w Sorbie samochodu ale na to samo wychodzi.
Bocian napisał(a):kubajusta napisał(a):Wybieram się do Orebica po raz enty. Mam taki problem i może ktoś mnie podpowie. Chciałbym zwiedzić Mljet. Wystarczyłoby tylko małe i duże jezioro. Jak patrzyłem koszt promu i 4 osób w dwie strony z Prapratno jest dość wysoki. Myślałem też o przepłynięciu tylko w 4 osoby i wynajęciu w Sorbie samochodu ale na to samo wychodzi.
Wystarczy poczytać...
klub-milosnikow-polwyspu-peljesac-t38937-3315.html#p1624557
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne