napisał(a) jackuc » 06.07.2015 07:16
morgana napisał(a):No zacna dokumentacja fotograficzna
.
Na kilku fotkach dostrzegłam Santicę - cieszę się, że stoi i na nas czeka
.
I że nie jest kołchozem, bo po 10 miesiącach pracy z nieletnimi, wizja ósemki biegającej po tarasie mną wstrząsnęła.
Pogoda, widzę bardziej zwiedzająca była niż plażowa...
Pogoda była ok dużo lepsza niż rok temu, ale prawdziwe upały zaczęły się jak wyjeżdżaliśmy….
Jak jechaliśmy TAM to na autostradzie ok 10 rano było 17 stopni ... ale potem było już cieplej. Woda ok 22 stopni.
Popadało ze dwa dni do południa, czasem były chmury większe lub mniejsze, ale nie narzekam.
jara napisał(a):Dzięki wielkie
kein problem
Basiulinek napisał(a):Miód na serce.....
Dzięki !!
Miodu to ja potrzebuję teraz aby ukoić smutek po powrocie
Bocian napisał(a):Na jednym ze zdjęć załapał sie Ivo z Ivankiem na motorówce
To specjalnie dla Ciebie
. Widziałem tego pana w renówce z naklejką cro.pl i tak pomyślałem, że to on, dlatego potem cyknąłem im fotkę na wodzie
Basiulinek napisał(a):Zawsze blokujemy na noc wszystkie możliwe okna i drzwi,żeby przeciąg nimi nie trzepał i z klimy praktycznie nie korzystamy
Ja nawet taśmą oklejałem dzyndzle na okiennicach żeby nie stukały, ponadto okno było nieszczelne w pokoju i dudniło strasznie momentami…
andeo napisał(a):Fajne fotki,ale ja nie znam dobrze Pelješca i jeszcze bym chciała troszkę opisów pod zdjęciami
co to za plaża na pierwszym zdjęciu 2 części? Poznałam Divną i plażę w Boraku,na tych plażowałam rok temu .
Relacji nie piszę więc i opisów raczej nie będę dokładał
Ta plaża to Żuljana, mi się tam średnio podobało, woda przy brzegu brudnawa …
Tego dnia był event i ustawiali scenę, i takie wielkie palenisko. Następnego dnia przyszły te wielkie opady co podtopiły m.in. Makarską