Sylwetka... napisał(a):
Od Žuljany można przejachać, aż do Borka, do Podobuče nie da rady .
justyna2609 napisał(a):Mam pytania do bywalców Boraka, będę wdzięczna za info.
Dostałam ofertę na apartament w Villi Anadingac 40 m2, sypialnia, "living room" z sofą, kuchnia, dwie łazienki ( ) Nie ma żadnych zdjęć, na podstawie których mogłabym to sobie jakoś wyobrazić, zwłaszcza ten "living room", czy jest tam wystarczająco dużo miejsca żeby sobie ewentualnie wieczorkiem posiedzieć? Kuchnia jest oddzielnie? Czy to pokój z aneksem kuchennym? A może kuchnia z wstawioną kanapą tylko do przespania się i raczej ciasno? Pytam bo wybieram się z dwójką dzieciaków, plan jest taki, że 1,5-roczna córeczka mogłaby spać z nami w sypialni a 8-letni synek w tym pokoju, tylko kwestia czy się tam jakoś pomieścimy...Wyjście na taras jest z sypialni czy z tego pokoju?
Jak daleko jest do głównej plaży?
Druga opcja to Villa Gloria-ktoś tam był, fajnie jest?
Dojście do plaży (a zwłaszcza powrót) uciążliwe?
Basiulinek napisał(a):Witaj!Ten post,który zacytowałeś jest z ubiegłego roku. .... Z tego co wiem,mają już rezerwacje na cały sezon.
Ale jak chcesz się skontaktować ze mną ,to podaj swój adres mailowy.Napiszę .
Po chwili możesz go wykasować. ...
Sylwetka... napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Wtam
przepiękny półwysep ,a Divna mnie zauroczyła
mam pytanie czy jest droga przejezdna od Trstenika w stronę Borka i Podobuce nad samym morzem ,
bo na mapie jakaś kreska jest.
Od Žuljany można przejachać, aż do Borka, do Podobuče nie da rady .
justyna2609 napisał(a):Mam pytania do bywalców Boraka, będę wdzięczna za info.
Dostałam ofertę na apartament w Villi Anadingac 40 m2, sypialnia, "living room" z sofą, kuchnia, dwie łazienki ( ) Nie ma żadnych zdjęć, na podstawie których mogłabym to sobie jakoś wyobrazić, zwłaszcza ten "living room", czy jest tam wystarczająco dużo miejsca żeby sobie ewentualnie wieczorkiem posiedzieć? Kuchnia jest oddzielnie? Czy to pokój z aneksem kuchennym? A może kuchnia z wstawioną kanapą tylko do przespania się i raczej ciasno? Pytam bo wybieram się z dwójką dzieciaków, plan jest taki, że 1,5-roczna córeczka mogłaby spać z nami w sypialni a 8-letni synek w tym pokoju, tylko kwestia czy się tam jakoś pomieścimy...Wyjście na taras jest z sypialni czy z tego pokoju?
Jak daleko jest do głównej plaży?
Druga opcja to Villa Gloria-ktoś tam był, fajnie jest?
Dojście do plaży (a zwłaszcza powrót) uciążliwe?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne