Nawiązując do miejscówki Bociana:
andeo napisał(a):To co pokazał Sławek w drugim linku i to Gusi-s to z tego co kojarzę dwa różne miejsca ,prawda? w tym ze Sławka nie byłam,ale mijałam,jeśli dobrze pamiętam,a tego kwasiora to piłam tu gdzie Gusia pokazuje
Dobrze ,że mi chociaż widok zrekompensował ten smak
Bocian napisał(a):andeo napisał(a):To co pokazał Sławek w drugim linku i to Gusi-s to z tego co kojarzę dwa różne miejsca ,prawda? w tym ze Sławka nie byłam,ale mijałam,jeśli dobrze pamiętam,a tego kwasiora to piłam tu gdzie Gusia pokazuje
Dobrze ,że mi chociaż widok zrekompensował ten smak
Czyli w punkcie widokowym Tamten drugi punkt co wkleiłem to w Potomje.
andeo napisał(a):Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Gdzieś chyba wstawiałam też zdjęcia-znak rozpoznawczy,starą zastawę przy domu,gdzie można kupić domowe winko ,rakiję,travaricę i chyba prošek ,na trasie do plaży Divna .
Chyba w Donja Vrućica...
Chyba tak
Aldonka napisał(a):andeo napisał(a):Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Gdzieś chyba wstawiałam też zdjęcia-znak rozpoznawczy,starą zastawę przy domu,gdzie można kupić domowe winko ,rakiję,travaricę i chyba prošek ,na trasie do plaży Divna .
Chyba w Donja Vrućica...
Chyba tak
Dokładnie tam Pyszota jak mawia moja córka
Bocian napisał(a):yzedef napisał(a):Bocian to może ty walnij jakimś namiarem, nie jestem smakoszem wina ale chętnie z 5L posmakuje , nie chce mi się po Słowenii tułać zwłaszcza że tam będę około 1 w nocy .
Ja kupuje tylko wyłącznie u Bobo, tam gdzie mieszkam. Przede wszystkim Plavca a czasem Dingaca. Dziewczyny piją Rukataca jeśli jest ok albo kupują w sklepie Grasevine z Iloku. Zapraszam do zakupów Powiedz, że od Sławka z Warsiawki albo od Rody
Joker_28 napisał(a):My będziemy przez dwa tygodnie od 11 lipca
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne