Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Gdzieś chyba wstawiałam też zdjęcia-znak rozpoznawczy,starą zastawę przy domu,gdzie można kupić domowe winko ,rakiję,travaricę i chyba prošek ,na trasie do plaży Divna .
Chyba w Donja Vrućica...
Chyba tak
andeo napisał(a):Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Gdzieś chyba wstawiałam też zdjęcia-znak rozpoznawczy,starą zastawę przy domu,gdzie można kupić domowe winko ,rakiję,travaricę i chyba prošek ,na trasie do plaży Divna .
Chyba w Donja Vrućica...
Chyba tak
andeo napisał(a):Sporo osób na forum też chwaliło,ja dowiedziałam się od Maslinki ,ale chyba i Roxi tam zaglądała.Na prawdę godne polecenia miejsce i ceny przystępne...nawet bardzo
andeo napisał(a):No jasne,to zrozumiałe ,pamiętam te buteleczki ,które na Ciebie czekały
Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Bocian napisał(a):andeo napisał(a):Gdzieś chyba wstawiałam też zdjęcia-znak rozpoznawczy,starą zastawę przy domu,gdzie można kupić domowe winko ,rakiję,travaricę i chyba prošek ,na trasie do plaży Divna .
Chyba w Donja Vrućica...
Chyba tak
Kolega tam kupował, chwalił sobie
Bocian napisał(a):To musiało być przy Zakrętach Kapitanów, tam gdzie punkt widokowy...
https://www.google.pl/maps/@42.96841,17 ... UPOHUQ!2e0
Stare zdjęcie...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne