yzedef napisał(a):... te wszystkie filmiki na YT to farciarze bo rzadko ktoś z nad przeciwka jedzie
yzedef napisał(a):Oj sylwetka, ale ja mam duży lęk wysokości... jak zjeżdżałem na riwierę makarską na tym skręcie ostrym w stronę breli w lewo to już potrzebowałem pampersa... wiec o czym my mówimy , dla mnie giewont to jakieś hardcorowe przeżycia:), na sv. Jure nawet nie próbowałem jechać. Niestety samochód mamy duży, dlatego tak rozmyślałem jak tu się minąć, te wszystkie filmiki na YT to farciarze bo rzadko ktoś z nad przeciwka jedzie
yzedef napisał(a):W czerwcu się wypowiem , oglądając jednak filmiki na YT jak dojeżdżam już do celu czyli Borka to mam wrażenie że tam nie ma gdzie "na dziko" zaparkować ? i przespacerować się chwilkę. Wydaje się że tam każdy metr kwadratowy na wagę złota ?
Sylwetka... napisał(a):yzedef napisał(a):W czerwcu się wypowiem , oglądając jednak filmiki na YT jak dojeżdżam już do celu czyli Borka to mam wrażenie że tam nie ma gdzie "na dziko" zaparkować ? i przespacerować się chwilkę. Wydaje się że tam każdy metr kwadratowy na wagę złota ?
Jak podjedziesz odpowiednio wcześnie i nie np. w weekend to na końcu przy drugiej restauracji myślę, że znajdziesz miejsce.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne