Bocian napisał(a):Mam dotacje z Unii Może być za darmo We wtorek mam zaproszenie na obiad z przewodniczącym Saboru, mogę coś ogarnąć. Może ma jakieś apartmany blisko plaży
Blisko plaży, to i tak za daleko
ita napisał(a):kiedyś wieczorem była akcja, ściemniało się a kobieta pływała i krzyczała Maaariuuuszzz , była ledwo żywa, powiedziała, że jej mąż juz dawno poszedł pływać i go nie ma, dzieciak biegał, płakała, że taty nie ma. Nasi chłopacy wzięli bojki ratunkowe (ja ją zabieram jak na długo wypływam, płynie sobie za mną) i poszli na ratunek, kobietę ściągnęli do brzegu, szukali Mariusza, stres,nerwy, gdzie jest Mariusz?
wyszli z wody zdrezygnowani a tu mariusz wynurzył się przy brzegu cały czas nurkował sobie z rurką przy kamieniach (to trochę obok plaży) i nic nie słyszał, a tu pół Žuljany zaczynało go szukać/
Ubaw mieliśmy do końca wyjazdu widząc Mariusza
tak mi się przypomniało
ita napisał(a):kiedyś wieczorem ściemniało się a kobieta krzyczała Maaariuuuszzz , była ledwo żywa.....,
SingSing74 napisał(a):ita napisał(a):kiedyś wieczorem ściemniało się a kobieta krzyczała Maaariuuuszzz , była ledwo żywa.....,
W sumie to mogłoby być o mnie, ale jeszcze nie byłem na Peljeszczacu
ita napisał(a):SingSing74 napisał(a):ita napisał(a):kiedyś wieczorem ściemniało się a kobieta krzyczała Maaariuuuszzz , była ledwo żywa.....,
W sumie to mogłoby być o mnie, ale jeszcze nie byłem na Peljeszczacu
teraz to nas bawi, ale wtedy to wyglądało dramatycznie, trwało dośc długo, a koleś był po pas w wodzie przy samym brzegu i jak wyszedł to był bardzo zdziwiony, myśleliśmy, że ona go zabije
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne