FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Rysio napisał(a):FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Za kolejną podobną tanią prowokację pożegnasz się z forum na moich zasadach więc z pewnością nie będzie to tydzień jaki przydzielił Jacek Bocianowi tylko dłużej. Bardzo nie lubię obszczekiwania szczególnie nieobecnych.
Roda, Ciebie proszę uszanuj decyzję bo ze względów technicznych zablokujesz możliwość uczestnictwa w życiu forum Natce.
Aldonka napisał(a):Nie mam w zwyczaju komentowania takich sytuacji, ale jakoś nie umiem przejść obojętnie nad niesprawiedliwością.
FUX tylko odpowiedział na zadane pytanie. Krótko i rzeczowo. Nie wiem czy w zamyśle miał "napisanie" czegoś między wierszami. Może za głuipa jestem, ale czegoś takiego tam nie zauważyłam.
I tyle w temacie.
kukris napisał(a):czerwona kartka za Peljesac ?
FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Rysio napisał(a):FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Za kolejną podobną tanią prowokację pożegnasz się z forum na moich zasadach więc z pewnością nie będzie to tydzień jaki przydzielił Jacek Bocianowi tylko dłużej. Bardzo nie lubię obszczekiwania szczególnie nieobecnych
Aldonka napisał(a):Wiem, właśnie czytałam. Prawdę mówiąc zaczynam się zastanawiać nad sensem bytności na tym forum. Tutaj aż strach własne zdanie powiedzieć.
Tu się odnoszę tylko i wyłącznie do tego wątku.
kukris zapytał:kukris napisał(a):czerwona kartka za Peljesac ?
FUX odpowiedział:FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Rysio odparł:Rysio napisał(a):FUX napisał(a):Za całokształt...
Wyświetla sie wszędzie.
Za kolejną podobną tanią prowokację pożegnasz się z forum na moich zasadach więc z pewnością nie będzie to tydzień jaki przydzielił Jacek Bocianowi tylko dłużej. Bardzo nie lubię obszczekiwania szczególnie nieobecnych
Sorki, nie kumam.
Ale jako autorka tego wątku owy temat proponuję zamknąć i zająć się czymś przyjemniejszym.
Podziwianiem półwyspu chociażby
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne