Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 29.12.2014 10:19

A no to już wszystko jasne ;-)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 10:28

ita napisał(a):i głośniej podkreślaj, że Żuljana Cię nie urzekła :evil:

Choć w sumie to jak sie zastanowić to tam jest pięknie, jedźcie tam wszyscy :) W knajpach tortem częstują :lol:
Patroniusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patroniusz » 29.12.2014 10:48

Bocian napisał(a):Przecież wiecie, że ja złośliwa menda jestem i specjalnie na minę chcę każdego wpakować 8)

I wszystko jasne...Wiadomo Boćki to indywidualiści..
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.12.2014 11:06

Patroniusz napisał(a):
Bocian napisał(a):Przecież wiecie, że ja złośliwa menda jestem i specjalnie na minę chcę każdego wpakować 8)

Nie sądzę... :)
Obrazek
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 31.12.2014 15:58

Bocian napisał(a):
Patroniusz napisał(a):

Nie sądzę... :)
Obrazek

I jeszcze w dodatku siedzą na dachu, gdzieś przy kominku :D
Ostatnio edytowano 31.12.2014 16:00 przez kominesku, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.12.2014 16:00

Zbysiu patrząc po cytowaniach to już bania była :) Do siego roku na Peljeszczaku :)
Edit : naprawił skubaniec :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.12.2014 16:50

No to dla zauroczonych Peljeszczakiem z życzeniami

Przydadzą się te geny z kamienia żeby w to badziewie latami jeździć :)
Poprawimy hymnem cromaniaków :)

Ponad to, z przymrużeniem oka bo przecież mamy naszą Ojczyznę :)

I na koniec pamiętajmy, że tylko...

Do siego roku, u Novoj Godini sve najbolje :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.12.2014 18:18

Że menda to wszyscy wiemy.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 31.12.2014 20:24

Sretna Nova godina Kochani. Niech Wam się szczęści w Nowym Roku, a każdy dzień przybliża do kolejnych cudownych dni w Cro.
Załączniki:
fajerwerki-jezioro-pole-golfowe-czerwone.jpeg
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 01.01.2015 21:08

Bardzo dziękuję Aldonko i Boćku za życzenia i muzę .Wam i wszystkim "peljeszczakowcom" wszystkiego dobrego w Nowym Roku .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.01.2015 21:10

A ja dodatkowo peljeszczakowcom życzę poznania pięknych miejsc wewnątrz Chorwacji :)
Obrazek
Obrazek
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.01.2015 18:09

Bociek zagrychę by się zżarło tylko pod co.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 02.01.2015 18:11

Bocian napisał(a):A ja dodatkowo peljeszczakowcom życzę poznania pięknych miejsc wewnątrz Chorwacji :)

Aaaaaa... podpowiesz gdzie to ? :D Bo z tej tabliczki nic nie można odczytać :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.01.2015 18:22

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Bocian napisał(a):A ja dodatkowo peljeszczakowcom życzę poznania pięknych miejsc wewnątrz Chorwacji :)

Aaaaaa... podpowiesz gdzie to ? :D Bo z tej tabliczki nic nie można odczytać :oczko_usmiech:

To oczywiście Veliki Tabor :) (na tabliczce widać :) )A te frykasy to miejscowe rzeczy, charakterystyczne dla tego područja :) Do tego fasola, groch, mięsko... To w knajpce w Grešnej Gorici, opodal Velikog Tabora. Miejsce związane z wielkim mezaliansem :lol:
http://www.gresna-gorica.com/o_nama.php
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 02.01.2015 22:26

Bocian napisał(a):
Aldonka napisał(a):Trpanj chyba najbardziej spełnia Wasze oczekiwania, no poza widokiem na otwarte morze. No chyba, że Kuciste za Orebicem, choć tam o promenadę ciężko, ale za to piękny widok na Korculę.

I z buta do konoby Panorama można dojść :) A tam cudowna, domowa lemoniada :mrgreen:
A i na Ilije się bujnąć :)

To tak przy okazji zapytam o Kuciste-Perna bo w pazdzierniku zarezerwowalem juz kwaterkę i tak sie zastanawiam czy bedzie gdzie polazic ?. Juz nam sie znudzila riwiera makarska i szukamy odmiany... martwie sie tylko czy bedzie gdzie lazic bo wieczorami po promenadzie dla zdrowia milo było pospacerować i coś "pożreć" w konobach :). Jest jakiś wybór knajp ?, plaże są w miare luźne ? bo będąc w tucepi i podgorze lazilismy sporo na boki aby nie siedziec w tym tlumie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 140
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone