Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 28.10.2014 14:43

Wielkie dzięki za odpowiedź.
W tym roku wzięliśmy pierwszy raz rowery na wakacje i to był świetny pomysł. To jednak były Włochy, więc ze względu na ukształtowanie terenu wolałem zapytać. Nie zależy mi na całodziennych trasach, a raczej spokojnych niedalekich przejażdżkach, a przy okazji żeby skoczyć po zakupy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.10.2014 14:47

SingSing74 napisał(a):Wielkie dzięki za odpowiedź.
W tym roku wzięliśmy pierwszy raz rowery na wakacje i to był świetny pomysł. To jednak były Włochy, więc ze względu na ukształtowanie terenu wolałem zapytać. Nie zależy mi na całodziennych trasach, a raczej spokojnych niedalekich przejażdżkach, a przy okazji żeby skoczyć po zakupy.

Zakupy to w Trpanju można zrobić :) A po wino rowerem to niebezpiecznie bo butelki sie o kolana obijają i jak człek sie zatrzyma to z pragnienia można pół flakona obalić :) I przypominam, tam płasko nie jest, widywałem tam cyklistów ale niedzielna przejażdżka to nie była ;)
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 28.10.2014 15:44

Rower mam "wypasiony" bo i sakwy ma, które nie jedną flaszeczkę już przewiozły, a i jakaś sprawna przerzutka się znajdzie :oczko_usmiech:
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 10.11.2014 18:53

Jako na razie platoniczna miłośniczka półwyspu mam pytanie do was, bywalców.
Bardzo chciałabym w przyszłym roku tamże zawitać, na celu mam Borak, a upatrzyłam sobie Santicę od Sarki. Niestety, żeby w niej pomieszkać, musimy zmienić planowany termin.
Doradźcie, czy jest tego warta, czy decydować się np. na dość nową Dusankę, też od Sarki?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.11.2014 20:58

A tu cisza...
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 22.11.2014 10:22

Ja też celuję w to fatalne miejsce ... na razie jestem na etapie rezerwacji
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 22.11.2014 13:31

W 2015 wracam do Duby Peljeskiej :-)
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 25.11.2014 18:15

Nie chcieliście podpowiedzieć, to sama sobie wybrałam Santicę :P .

Aaaaaa, jedziemy do Borka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Przez was i tysiące zdjęć już kocham to miejsce ;) .
I oczywiście nie mogę się doczekać sierpnia :mrgreen: .
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.11.2014 18:20

No ja podpowiedzieć nie mogłam,bo nie znam miejsc na nocleg w Borku,ale cieszę się,że coś wybrałaś...dla mnie Borak jakiś taki ...za ciasny :mrgreen:
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 25.11.2014 18:23

andeo, my mamy tyle planów wycieczkowych, że ta ciasnota Borka będzie taka odpoczynkowa :mrgreen: .
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.11.2014 18:25

I tak trzymać :)
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.11.2014 18:33

morgana napisał(a):Nie chcieliście podpowiedzieć, to sama sobie wybrałam Santicę :P .

Eeetam "nie chcieliście " :wink: , tylko pewnie w domku tym nikt z "miłosników" nie mieszkał , próbowałam zlokalizować w której części Borka on jest, niestety zdjęcia ze strony nic nie mówią ale jest w pierwszej linii więc na pewno będziesz zadowolona :) I pamiętaj tam straszna nuda i nieciekawie jest :oczko_usmiech:
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.11.2014 18:43

A fuu znowu ten ciasny paskudy Borek... Muszę sam to potwierdzić ... :-)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.11.2014 21:08

morgana napisał(a):Nie chcieliście podpowiedzieć, to sama sobie wybrałam Santicę :P .

Kolejna zawiedziona będzie :)
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 25.11.2014 22:23

Nie bójta się ;) , w naszej poprzedniej miejscówce też psy d****i szczekały, a do knajpy chodziliśmy ponad 3 km. Zatem teraz luksus mamy, bo przynajmniej na kolację blisko :mrgreen: .

A co do lokalizacji, to moje analizy wykazały, że to drugi z kolei dom od Haniji w stronę Orebica 8O :twisted: . Oczywiście wcale niekoniecznie te analizy są trafne :mrgreen: .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 136
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone