AdamBeata napisał(a):Jutro święto niepodległości, flagi w Borku powywieszane i pewnie będzie wesoło i hucznie.
Ach, przypomnieliście mi jakie miałam dwa lata temu huczne urodziny Ale była impreza w Borje
DaJaRa napisał(a):Witam.
Właśnie kolejny raz wróciłam z Półwyspu Peljesac.
Każdego roku miałam okazję wjeżdżać do Potomje.
Mam pytanie, na które mam nadzieję, udzielicie mi odpowiedzi.
Zawsze przy wjeździe do tunelu widziałam siedzącego Indijana. Odwiedzałam jego winiarnię (z wyjątkiem tegorocznego wyjazdu). Miał nawet tabliczkę z datą urodzenia na kamieniu przed swoją winiarnią. W tym roku to się zmieniło. Czy Indijan z Potomje jeszcze żyje?
Basiulinek napisał(a):Kazdy inaczej te temperature odbiera
Moje chlopaki wskakuja z biegu i mowia, ze cieplutka...
Moje wchodzenie troche inaczej wyglada, ale dzis juz bylo lepiej
Wczoraj zmeczenie po podrozy pewnie zrobilo swoje.
gusia-s napisał(a):A ja bym chciała podzielić się moją opinią nt. plaży Trstenica, która często opisywana jest w przewodnikach jako piękna, piaszczysta plaża. Gorszego syfu nie widziałam brud i smród niesamowity. Po murku nad plażą spływają jakieś ścieki. Pełno petów, plastików, papierów. Chyba nikt tego nie sprząta. Ludzi jeden na drugim. Z górnego deptaka wygląda całkiem ładnie ale po zejściu na dół czar pryska. W życiu bym nie położyła się tam nawet gdyby była pusta. Czy tylko ja mam takie odczucie???
magg5 napisał(a):heheh może jestem przewrażliwiona, ale u nas też nie na każdym Orlenie jest Verva, przyzwyczaiłam się, że na małych stacjach są tylko standardowe paliwa. Jak widzę stację, na której są 2 dystrybutory to nie sądzę, aby było dostępne tam takie paliwo. Może się mylę, nie wiem pojadę to się dowiem
Grendel72 napisał(a):Magg5 tankowałem tam dwa razy diesla (było to w drugiej połowie lica br.) mój scenic nie jest jakimś nadwrażliwcem ale silniki turbo od renault syfu nie tolerują, wszystko było ok. Nasi gospodarze mówili mi , żebym nie tankował "u nas" w Orebiciu na tej dużej stacji bo jest prywatna, ma gorsze paliwo i jest droższa. Oni wszyscy jeżdżą do Potomje . Natomiast nie jestem pewny czy tankowałem S czy zwykły
andeo napisał(a):Bocianie,a co Ty za imię masz?co z tym sercem? przetłumaczyło mi "broń palna"
DaJaRa napisał(a):Witam.
Właśnie kolejny raz wróciłam z Półwyspu Peljesac.
Każdego roku miałam okazję wjeżdżać do Potomje.
Mam pytanie, na które mam nadzieję, udzielicie mi odpowiedzi.
Zawsze przy wjeździe do tunelu widziałam siedzącego Indijana. Odwiedzałam jego winiarnię (z wyjątkiem tegorocznego wyjazdu). Miał nawet tabliczkę z datą urodzenia na kamieniu przed swoją winiarnią. W tym roku to się zmieniło. Czy Indijan z Potomje jeszcze żyje?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne