Jarek Magnuski napisał(a): Jesli chodzi o wina to GRASEVINA nie jest winem z półwyspu Peljesac.
No popatrz...
AdamBeata napisał(a):Właśnie zacumowaliśmy auto w Borku, przy okazji kilka naklejek forumowiczów dało się zauważyć no i poznałem kilku podglądaczy forum z Wielkopolski. Może jakiś meeting na małej plaży?
aniaitomek napisał(a):AdamBeata napisał(a):Właśnie zacumowaliśmy auto w Borku, przy okazji kilka naklejek forumowiczów dało się zauważyć no i poznałem kilku podglądaczy forum z Wielkopolski. Może jakiś meeting na małej plaży?
Jestesmy tam codziennie . Dzisiaj siedzielismy pod skalkami , cztery seledynowe krzeselka pod kwiecistym parasolem . Jutro tez bedziemy , mieszkamy w domku nad plaza
aniaitomek napisał(a):AdamBeata napisał(a):Właśnie zacumowaliśmy auto w Borku, przy okazji kilka naklejek forumowiczów dało się zauważyć no i poznałem kilku podglądaczy forum z Wielkopolski. Może jakiś meeting na małej plaży?
Jestesmy tam codziennie . Dzisiaj siedzielismy pod skalkami , cztery seledynowe krzeselka pod kwiecistym parasolem . Jutro tez bedziemy , mieszkamy w domku nad plaza
magg5 napisał(a):To teraz ja zwracam się o pomoc. Czy jest na Peljesacu lub w pobliżu jakaś stacja na której można zatankować lepsze paliwo diesel? Jakiś odpowiednik np. Eurodiesel BS Class?
W tym roku jadę 9 raz do Chorwacji, ale pierwszy raz na Peljesac i dzisiaj postanowiłam się zorientować jak wygląda kwestia stacji benzynowych. Oczywiście znalazłam tą w Trpanj, Orebicu, Drace i Potomje, ale problem jest taki, że na tych stacjach jest tylko zwykły diesel, z tego co widziałam na street view to są to maleńkie stacje.
Aldonka napisał(a):magg5 napisał(a):To teraz ja zwracam się o pomoc. Czy jest na Peljesacu lub w pobliżu jakaś stacja na której można zatankować lepsze paliwo diesel? Jakiś odpowiednik np. Eurodiesel BS Class?
W tym roku jadę 9 raz do Chorwacji, ale pierwszy raz na Peljesac i dzisiaj postanowiłam się zorientować jak wygląda kwestia stacji benzynowych. Oczywiście znalazłam tą w Trpanj, Orebicu, Drace i Potomje, ale problem jest taki, że na tych stacjach jest tylko zwykły diesel, z tego co widziałam na street view to są to maleńkie stacje.
No to innych tam nie znajdziesz. Ta w Orebicu i tak jest największa z nich. Przy wjeździe na półwysep też jest stacja.
Basiulinek napisał(a):maluszek napisał(a):...a wyjazd już jutro bladym świtem...
Ooooo! To juz pewnie nie przeczytasz, ale szerokiej drogi Wam zyczymy!
I do zobaczyska 8 sierpnia!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne