Janusz Bajcer napisał(a):WojteC5 napisał(a):Wg opini Niemca z Tripadvisor, właściciel jest miłośnikiem Klap i śpiewa w Klapa Dingac.
Czy to ta Klapa >>>
Bocian napisał(a):Klapa Dingac u nas na kolacji...Bocian napisał(a):
WojteC5 napisał(a):Bocian napisał(a):Mam, to chyba to Tu jeszcze jako jakaś szopa
https://www.google.com/maps/@42.940048, ... zyGtng!2e0
No nie chce być inaczej, to jest ten budynek.
Wg opini Niemca z Tripadvisor, właściciel jest miłośnikiem Klap i śpiewa w Klapa Dingac.
ewa.krakuska napisał(a):Na pewno zostałam kolejną miłośniczką Półwyspu. Niezwykle zielony kawałek Cro , który każdego, kto zawita w te rejony potrafi zauroczyć.
No i góra! Mieliśmy na nią wyjść ale pozostała część ekipy wymiękła. Sama nie pójdę bo...boję się pająków . Panicznie się boję tych paskudnych stworzeń.
Patrzę z podziwem na św. Iliję. I wyobrażam sobie jak piękny musi być widok ze szczytu.
ewa.krakuska napisał(a):Na pewno zostałam kolejną miłośniczką Półwyspu. Niezwykle zielony kawałek Cro , który każdego, kto zawita w te rejony potrafi zauroczyć.
No i góra! Mieliśmy na nią wyjść ale pozostała część ekipy wymiękła. Sama nie pójdę bo...boję się pająków . Panicznie się boję tych paskudnych stworzeń.
Patrzę z podziwem na św. Iliję. I wyobrażam sobie jak piękny musi być widok ze szczytu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne