maluszek napisał(a):kbw napisał(a):ewa.krakuska napisał(a):Mam nadzieję, że dołączę do szanownego grona miłośników Półwyspu po tegorocznych wakacjach.
Lubię czytać ten wątek, ciepło tu
Pelješac jest cudny (właśnie z niego wróciłam ). Jest przede wszystkim różnorodny, pełny zieleni i kwiatów, urozmaicony i wspaniały krajobrazowo. Na pewno zadowoli wzrokowców! Wspaniałych doznań Ci życzę!
jak z pogodą i temperaturą morza?
kbw napisał(a):
W czasie 2 tygodni pobytu jeden tydzień lampy - 33 stopnie i dość zimna woda ok 20 stopni, drugi tydzień to szaleństwo pogodowe: na przemian słońce, burze i wiatr i znowu słońce, burze itd, ale woda dużo dużo cieplejsza. Monotonnie nie było
maluszek napisał(a):jak to na Pelješacu....
tajemniczy napisał(a):Ja zawsze przyciąganie dobra pogode. Od 12 lipca upały gwarantowane
Sylwetka&Gienuś napisał(a):tajemniczy napisał(a):Ja zawsze przyciąganie dobra pogode. Od 12 lipca upały gwarantowane
Dobrze wiedzieć
Sylwetka&Gienuś napisał(a):tajemniczy napisał(a):Ja zawsze przyciąganie dobra pogode. Od 12 lipca upały gwarantowane
Dobrze wiedzieć
tajemniczy napisał(a):Rozbijcie namioty obok nas.
Wcisnęli Wam nasze pociechy ))
Dobrze wiedzieć
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne