Zbychu jest ewenementem No i to o czym akurat Kominesku myśli to nie było samo działanie Red Bulla
Pamiętam te teksty... na chwileczkę, zaraz wrócę...
piekara114 napisał(a):Wiem, że dla bywalców półwyspu moje pytanie będzie pewno głupie, ale sama nie mogę znaleźć.
Gdzie dokładnie jest tunel w Potomje, aby dostać się do zatunelowanego Pelješaca?
Możecie mi na mapie zaznaczyć?
Już za 37 dni Orebic i wycieczki w planie.
Dzięki za pomoc
piekara114 napisał(a):Wiem, że dla bywalców półwyspu moje pytanie będzie pewno głupie, ale sama nie mogę znaleźć.
Gdzie dokładnie jest tunel w Potomje, aby dostać się do zatunelowanego Pelješaca?
Dzięki za pomoc
jara napisał(a):piekara114 napisał(a):Wiem, że dla bywalców półwyspu moje pytanie będzie pewno głupie, ale sama nie mogę znaleźć.
Dzięki za pomoc
Panie Sławku, Panie Sławku...
jara napisał(a):Ja też tam byłem, ale nie miałem czasu na guglemaps
Sylwetka&Gienuś napisał(a):jara napisał(a):Ja też tam byłem, ale nie miałem czasu na guglemaps
Toż za tym tunelem jest moja ulubiona wioska na Pelješcu, (jak do tej pory ) a, wolnego czasu u mnie pod dostatkiem
piekara114 napisał(a):Sylweta i Bocian pięknie dziękuję, zwłaszcza za strzałkę, bo filmiki na yout. znalazłam, ale nie umiałam tego z mapą połączyć. A jak się okazało, ja bardziej od strony Orebicia tego skrzyżowania szukałam.
Pokłony Państwu składam
Bocian napisał(a):piekara114 napisał(a):Sylweta i Bocian pięknie dziękuję, zwłaszcza za strzałkę, bo filmiki na yout. znalazłam, ale nie umiałam tego z mapą połączyć. A jak się okazało, ja bardziej od strony Orebicia tego skrzyżowania szukałam.
Pokłony Państwu składam
Od strony Orebića wjeżdża sie inaczej Pokazać?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne