Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 30.05.2014 21:50

Choć niektórzy mają inne preferencje żywieniowe :) :) :)

Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 21:50

Aldonka napisał(a):W temacie jedzenia...peka w naszym wykonaniu jeszcze przed włożeniem do pieca...

A dla mnie peka to bardziej możliwość spędzenia czasu z przyjaciółmi i znajomymi niż samo jedzenie. Nie przepadam za peką, choć hobotnica była veoma ukusna :)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 30.05.2014 21:52

No to jeszcze mule na koniec :) I kończę z tym jedzeniem bo na diecie jestem :D

Obrazek
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 21:53

to mule w sam raz na dietę.... chyba one nie mają za wiele kalorii :D
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 30.05.2014 21:55

Ja tam uwielbiam pekę. A w zasadzie dania spod peki :) Hobotnica...cóż, nie gustuję, ciężko mi przechodziła przez gardło, smak ok, nawet mi smakowała, ale....no jakoś tak wolę co innego :D
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 30.05.2014 22:18

Ten wątek rozrasta się w niepowstrzymanym tempie... współczuję tym co po kilku dniach tutaj wpadają :mrgreen:

A może wiedzie nie na półwyspie można rowery wypożyczyć?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 22:29

przemo99 napisał(a):Ten wątek rozrasta się w niepowstrzymanym tempie... współczuję tym co po kilku dniach tutaj wpadają :mrgreen:

A może wiedzie nie na półwyspie można rowery wypożyczyć?

Chyba w tym wątku, parę stron wcześniej, ktoś podawał adres z Orebica. Przekop się :smo:
Horhusie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horhusie » 31.05.2014 11:04

Dziękuje za odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania.Jak już napisałam postawiliśmy na Camp Ponta w Mokalo i dalej licze że to dobry wybór:).Wyjeżdzamy 13 czerwca wiec pewnie jeszcze kilka pytań będę mieć ale dzisiejsze to czy na kamp przyjeżdża codziennie pieczywo czy bedziemy musieli typować dziennie frajera który będzie "latał" do sklepu??
piamir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piamir » 31.05.2014 13:23

Horhusie napisał(a):Dziękuje za odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania.Jak już napisałam postawiliśmy na Camp Ponta w Mokalo i dalej licze że to dobry wybór:).Wyjeżdzamy 13 czerwca wiec pewnie jeszcze kilka pytań będę mieć ale dzisiejsze to czy na kamp przyjeżdża codziennie pieczywo czy bedziemy musieli typować dziennie frajera który będzie "latał" do sklepu??

W sezonie wysokim, czyli lipiec-sierpień na camp Vala codziennie o 8 rano przejeżdża auto ze świeżym pieczywem. Z Ponty na Valę jest około 200-300 metrów.
Horhusie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horhusie » 31.05.2014 13:29

W sezonie wysokim, czyli lipiec-sierpień na camp Vala codziennie o 8 rano przejeżdża auto ze świeżym pieczywem. Z Ponty na Valę jest około 200-300 metrów.[/quote]
Dzoękuje za odpowiedź, liczę że druga połowa czerwca to juz u nich sezon:D
piamir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piamir » 31.05.2014 13:39

Horhusie napisał(a):W sezonie wysokim, czyli lipiec-sierpień na camp Vala codziennie o 8 rano przejeżdża auto ze świeżym pieczywem. Z Ponty na Valę jest około 200-300 metrów.

Dzoękuje za odpowiedź, liczę że druga połowa czerwca to juz u nich sezon:D[/quote]
Napisz do nich i już będziesz wiedział.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 15:06

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):
Bocian napisał(a):
Dokładnie :) A dla mnie na przykład nuda jest oglądanie piłki nożnej.

No proszę kolejny mężczyzna, który nie lubi piłki nożnej.... :D

Bo ja jestem mentalną kobietą :mrgreen: :mrgreen:

O ja p.... :roll: ...Kumplu, znam Cię kopę lat ... i takich rzeczy się dowiaduję :?: :?:
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 31.05.2014 15:20

Slapolku, wyszlo szydlo z worka.... :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 15:32

Basiulinek napisał(a):Slapolku, wyszlo szydlo z worka.... :oczko_usmiech:

No masz...dobrze, że dodał słowo "mentalną" bo już całkiem bym zwątpił :wink: :lol: ....a że "haratania w gałę" nie lubi, to pewnie laskom na forum chciał się przypodobać :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 15:38

Bocian napisał(a):...
Dla mnie Loviste ma jedna bardzo fajną cechę :) Dojazd do tej miejscowości :) My tam bywaliśmy w ramach wycieczki po półwyspie. Na kawę, lody... Mieliśmy tam także jeden mały zgrzyt gdy w okolicach południa chcieliśmy chyba w 12 osób w restauracji tylko czegoś się napić i kelner odmówił twierdząc, że tu się także jada :) Gó..o więc zarobił bo zmyliśmy się stamtąd :) Widać 200-250 kun go nie interesowało.

Potwierdzam, poczuliśmy się jak w PRL-u...(seta i galareta), chociaż my chcieliśmy się piwka napić i ew. napoju zimnego (kierowcy) :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 72
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone