Również się dopisuję:-)
Choć z mojej relacji poznikały zdjęcia (wiadomo czemu), postaram się uzupełnić w wolnej chwili:-)
Wołek istria-wakacyjny-hit-czy-kit-t52657.html
Wołek napisał(a):Również się dopisuję:-)
Choć z mojej relacji poznikały zdjęcia (wiadomo czemu), postaram się uzupełnić w wolnej chwili:-)
Wołek istria-wakacyjny-hit-czy-kit-t52657.html
Monia zwana Krufką napisał(a):W tym roku 2 raz odwiedzimy Chorwację. Pierwszy raz nasz wybór padł na Vodice. W tym roku na przełomie maja i czerwca jedziemy do Medulin.
Wiemy na 100%, że chcemy odwiedzić Pulę, przylądek Kamenjak i pojechać do Wenecji (już bliżej nie będziemy).
Może od miłośników półwyspu Istria uzyskam informacje czy w pobliżu miejscowości Medulin są miejsca warte odwiedzenia? Kto ma to lepiej wiedzieć jak nie Wy
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
Monia zwana Krufką napisał(a):Wiemy na 100%, że chcemy odwiedzić Pulę, przylądek Kamenjak i pojechać do Wenecji (już bliżej nie będziemy).
Może od miłośników półwyspu Istria uzyskam informacje czy w pobliżu miejscowości Medulin są miejsca warte odwiedzenia?
Monia zwana Krufką napisał(a):W tym roku 2 raz odwiedzimy Chorwację. Pierwszy raz nasz wybór padł na Vodice. W tym roku na przełomie maja i czerwca jedziemy do Medulin.
Wiemy na 100%, że chcemy odwiedzić Pulę, przylądek Kamenjak i pojechać do Wenecji (już bliżej nie będziemy).
Może od miłośników półwyspu Istria uzyskam informacje czy w pobliżu miejscowości Medulin są miejsca warte odwiedzenia? Kto ma to lepiej wiedzieć jak nie Wy
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi
Rovinj - Medulin niczym nie zachęca a juz na pewno nie pseudopiaszczystą plażą.audiKSP napisał(a):Dobra to ja szybko zapytam: Medulin czy Rovinj?
Jedziemy na 3 auta, sami dorośli plus dwoje dzieci 8 lat.
Dodam że jadę ósmy raz do Cro ale nigdy nie byłem na Istrii.
lakizak napisał(a):Wiem że to krótki czas ale co Waszym zdaniem można zwiedzić?Pula na pewno.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne