agniecha0103 napisał(a):W pierwszym poście nie da rady...pomóżcie...bo aż mi wstyd...
Janusz Bajcer napisał(a):agniecha0103 napisał(a):W pierwszym poście nie da rady...pomóżcie...bo aż mi wstyd...
No to pomogłem
Magda O. napisał(a):Melduję swoją obecność jako miłośnika Istrii.
Jako wpisowe wstawiłabym link do tegorocznej relacji m.in.z pobytu na Istrii, ale poczekam, aż rozwiąże się problem z serwerem ( brak zdjęć ), albo kiedy sama je uzupełnię...
Edit: uzupełnione
Magda O. napisał(a):Uprzejmie proszę o dopisanie mojej relacji do listy - link powyżej dziękuję
marze_na napisał(a):Moja relacja z 2014 roku - istria-i-bra-dwie-twarze-chorwacji-t43754.html?hilit=istria
piekara114 napisał(a):Tu post1902092.html#p1902092 dodałam zebrane przez siebie relacje, są podzielone latami i mają przypisanego autora. Część pewnie można do pierwszego postu przerzucić.
masterb napisał(a):Drodzy Miłośnicy Płw. Istria,
Do tej pory była Dalmacja środkowa i południowa, ale postanowiliśmy ruszyć się poza Dalmację i zdecydowanie na Majówke - Istria..
Może się zauroczymy...
Doradźcie - ul. Mala Vala 279, Fazana (bliżej do Valbandon) - mam opcje apartamentu w terminie kwiecien/maj. Nastawiam się na jeżdzenie i zwiedzanie, wiec bliskość plaży akurat w tym terminie nie jest wyznacznikiem...Drugie miejsce do Banjole (mam namiary na ciekawy apartament), ale to raczej odrzucam, jak pisałem nastawiam się na zwiedzanie i jeżdżenie, wiec Fazana wydaja się lepszym miejscem wypadowym...
Jakies sugestie i opinie odnośnie otoczenia apartamentu w Fazanie, lokalizacji i "bliskości" do podstawowych miejsc użyteczności , jak sklep, konoba itp...?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne