Przemasss napisał(a):Witam. Planujemy odwiedzić park brijuni (czy wycieczka standardowym meleksem jest wystarczającą?), dinopark, jamę baredine, kamienne małe domki. Czy jakieś dodatkowe atrakcje dla dzieci warte odwiedzenia znajdziemy na Istrii?
dudzis napisał(a):witam we wrześniu smigam do fażany i mam plana pojechać na 1 dniowy wypad do wenecji może popłynąć przerabiał ktoś może coś takiego?? z góry dzięki
marco156 napisał(a):dudzis napisał(a):witam we wrześniu smigam do fażany i mam plana pojechać na 1 dniowy wypad do wenecji może popłynąć przerabiał ktoś może coś takiego?? z góry dzięki
Jeździłem już do Wenecji kilka razy zarówno z Poreca jak i z Puli. Średnio za osobę wołali 300 zł za prom w dwie strony więc przy 4 osobach zdecydowanie wolałem samochodem. Przyjemnie w 3 godziny dojechałem a prom chyba płynie tez coś koło tego. Z Istrii zdecydowanie polecam włąsne auto.
wejac napisał(a):Podpowiedzcie proszę czy jazda "w ciemno" (zawsze tak jeździliśmy do Dalmacji) też się tam sprawdza?
Jeśli tak to może macie jakieś sugestie odnośnie lokalizacji(zwiedzanie ,plażowanie, wieczorem knajpki)
Wybieramy sie 8-go sierpnia do Rovinj
pozdrawiamy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne