Aczkolwiek na żywo przekonasz się sam, że nie są tak efektowne jak w folderze (przegląd góry to co innego).
Również jak @Crocodyla niektóre zdziwiły mnie co tam robią.
filozul napisał(a):Wybieram się z dzieckiem 8 letnim do Umag. Możecie polecić jakąś plaże z zejściem przyjaznym dla dzieci oraz inne atrakcje?
Mistralx napisał(a):Moi Drodzy.
Byłbym bardzo wdzięczny za Wasze wsparcie przy wyborze miejscowości na Istrii.
Postanowiliśmy, że wybierzemy się na krótki urlop sierpniowy (5 dni) właśnie na Istrię
W Chorwacji byłem już 8 razy - za każdym razem w Dalmacji i to właśnie ten klimat jest mi najbardziej bliski. Malownicze plaże, drzewa piniowe, krystaliczna woda. Zależy mi na jakiejś niewielkiej (choć nie jest to wymóg absolutny) bardzo klimatycznej mieścince, z piękną plażą na Istrii.
Co moglibyście polecić?
Nie ma czegoś takiego jak rejs na delfiny, one żyją wolno i czasem się pokazują to tu to tam. Ja mimo wielu rejsów jeszcze ich nigdzie nie trafiłam (raz przez sekundę nie liczę, bo była wtedy brzydka pogoda a morze czarne ze wzburzenia więc tylko raz mi chlupnął i więcej się nie pojawił). Delfinów podczas rejsu nikt nie zagwarantuje.filozul napisał(a):Podpowiedzcie proszę czy z Umag warto pojechać gdzieś na wycieczkę z 8 letnim dzieckiem oprocz istrlandi?
Wenecja, Pula, Porec?
A moze rejs statkiem na delfiny itp.?
Mistralx napisał(a):Moi Drodzy.
Byłbym bardzo wdzięczny za Wasze wsparcie przy wyborze miejscowości na Istrii.
Postanowiliśmy, że wybierzemy się na krótki urlop sierpniowy (5 dni) właśnie na Istrię
W Chorwacji byłem już 8 razy - za każdym razem w Dalmacji i to właśnie ten klimat jest mi najbardziej bliski. Malownicze plaże, drzewa piniowe, krystaliczna woda. Zależy mi na jakiejś niewielkiej (choć nie jest to wymóg absolutny) bardzo klimatycznej mieścince, z piękną plażą na Istrii.
Co moglibyście polecić?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne