Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub miłośników Mostaru

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 17.06.2013 11:58

[quote="Aldonka"]Jakoś ciągle mam uraz do Bośni i Hercegowiny za ten wypadek, który tam miałam w 2011. Ale ciągnie mnie do Mostaru, uwielbiam to miejsce. Byłam tam 2 razy i mi mało. Przypuszczam, że będę 3 i 4 i też mi będzie mało :)

Obrazek

Obrazek

Ekstra fotki :!:
viltob08
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) viltob08 » 17.06.2013 12:00

Aldonka, przecudne zdjęcia....ja niestety mam aparacik typu "idioten", ale i tak cieszę się z tego, co mi ofiaruje. Natomiast, jak widzę zdjęcia takie, jak Twoje, to od razu przenoszę się w te zaczarowane uliczki....
Dziękuję...
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 26.07.2013 23:13

dopiero namierzyłam wątek (lepiej późno niż za póżno :) )zatem witam Was serdecznie :papa:
zachęcacie, oj, zachęcacie...i muzyką, i wspomnieniami, i opisami, i fotkami...mamy nadzieję za dni parę odwiedzić ten obowiązkowy punkt podczas pobytu w południowej części cro :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 28.07.2013 19:00

Moje wpisowe ... :D
Załączniki:
Mostar.jpg
Zeluu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zeluu » 28.07.2013 20:21

Mostar jest piękny.
Polecam również Sarajevo. W tym roku będę jechał do cro przez Bośnie.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 31.07.2013 06:41

To i ja poproszę o dopisanie :D
Moje wpisowe , tegoroczne jeszcze ciepłe :wink:
DSC_0047.jpg

a to jako ciekawostka, żeby zrobić takie foto (te zeszłoroczne) :

DSC_1076.jpg

DSC_1077.jpg

Aldonka napisał(a):Obrazek

Obrazek

Teraz trzeba zapłacić :roll:

Aldonka piękny ten twój Mostar.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 31.07.2013 06:54

nie pamietam, czy piasałm tu czy chciałam napisać, najwyżej sie powtórzę :lol:
Mostar tez uwielbiamy, byliśmy kilka razy, w zasdzie co CRO to lecimy do Mostaru na kawe po bosniacku, spacerek i obiadek. W zeszłym roku co prawda odstąpiliśmy od tego zwyczaju mówiąc sobie, że ile razy można i niedosyt pozostał. W tym roku naprawimy ten błąd tym bardziej, że jedziemy ze znajomymi którzy nie byli to bedziemy robić za przewodnika.
Sarajewo jeszcze nie zaliczone, ale nam się marzy. W zeszłym roku wracaliśmy z CRO przez Bosnię, widoki wspaniałe :roll:
lider
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lider » 31.07.2013 07:15

Aldonko dlaczego w swoim uszkodzonym aucie masz 8O zimowe opony?Może dobrze że je zmieniłaś w CRO... 8)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 20.10.2013 22:14

lider napisał(a):Aldonko dlaczego w swoim uszkodzonym aucie masz 8O zimowe opony?Może dobrze że je zmieniłaś w CRO... 8)

W życiu nie byłam w Cro na zimowych oponach. Tylko po wypadku przez dwa dni, póki nie przyszły nowe opony, miałam założoną zapasówkę zimową bo przed wyjazdem nie sprawdziłam co mam w zapasie.
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 17.11.2013 23:15

ita napisał(a):nie pamietam, czy piasałm tu czy chciałam napisać, najwyżej sie powtórzę :lol:
Mostar tez uwielbiamy, byliśmy kilka razy, w zasdzie co CRO to lecimy do Mostaru na kawe po bosniacku, spacerek i obiadek. W zeszłym roku co prawda odstąpiliśmy od tego zwyczaju mówiąc sobie, że ile razy można i niedosyt pozostał. W tym roku naprawimy ten błąd tym bardziej, że jedziemy ze znajomymi którzy nie byli to bedziemy robić za przewodnika.
Sarajewo jeszcze nie zaliczone, ale nam się marzy. W zeszłym roku wracaliśmy z CRO przez Bosnię, widoki wspaniałe :roll:

Cześć Ita i wszyscy Miłośnicy Mostaru (MM) :)
wcale się nie dziwię! w tym roku po raz pierwszy odwiedziliśmy Mostar i...chcemy jeszcze! no inny świat, bez dwóch zdań! pięknie było, mimo tych 40 stopni!!! :boss: :papa:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.12.2013 12:20

coś w tym roku chyba mało Cromaniaków odwiedziło Mostar :roll: :la:
Załączniki:
DSC08961.jpg
DSC08963.jpg
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 27.01.2014 20:41

byle do sierpnia... mam nadzieję kolejne odwiedziny :D
Załączniki:
Obraz 254.jpg
Obraz 290.jpg
Obraz 293.jpg
Obraz 276.jpg
Olisia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olisia » 03.02.2014 13:11

ita napisał(a):Mostar tez uwielbiamy, byliśmy kilka razy, w zasdzie co CRO to lecimy do Mostaru na kawe po bosniacku, spacerek i obiadek.

To tak jak my - też zawsze zaliczamy Mostar. W tym roku też obowiazkowo razem z Blgajem w komplecie :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.02.2014 14:05

Olisia napisał(a):
ita napisał(a):Mostar tez uwielbiamy, byliśmy kilka razy, w zasdzie co CRO to lecimy do Mostaru na kawe po bosniacku, spacerek i obiadek.

To tak jak my - też zawsze zaliczamy Mostar. W tym roku też obowiazkowo razem z Blgajem w komplecie :)

a dawałaś jakieś wpisowe do Klubu Miłośników...?
jeśli nie, to raczej by wypadało :mrgreen: myślę że może być cokolwiek co by nam się miło skojarzyło lub może jakieś info o czym nie wiemy
Olisia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olisia » 03.02.2014 14:22

:oops:
proszę, to na początek widoczek jakich tu sporo widziałam ale co tam :D
I poczęstunek - to takie danie 2 -osobowe :wink:, kawunia
Załączniki:
IMG_1590.JPG
IMG_1531.JPG
IMG_1642.JPG
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Klub miłośników Mostaru - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone