Trajgul napisał(a):AdamBo napisał(a):leswac napisał(a): poruszanie się od skrętu w lewo za Marketem Brela już niestety po uliczce tej "wymagającej" bo jest jedyna . Masz tę dobrą sytuację że numer 35 A jest jeszcze przed tymi zwężeniami z kamiennymi murkami (jest jeszcze w miarę szeroko) i nie ma jeszcze tak wielkich nachyleń gdzie auto staje prawie do pionu jak zjeżdżasz w dół dalej w dół jest to dla kogoś kto pierwszy raz jedzie droga do piekła
z plaży do 35A droga po schodach jak pisałem wcześniej inaczej się nie da. spoko przywykniesz i bez paniki
Tak, dojazd do końca może być drogą do piekła . Od trzech lat jeździmy do Brela , Stromanica 21.
Wjechałem tam kilka lat temu, o ile dojazd jest drogą do piekła, to na parkowanie prostopadłe do tej drogi brakuje metafor
leswac napisał(a):migchel napisał(a):jesteśmy na miejscu, schodki przetestowane, nie wiem w czym rzecz, może nie są jakieś super wygodne ale skala ich trudności jest przereklamowana, jest ok. pierwsze wrażenia z breli stomarica- absolutnie cudnie
bardzo się cieszę że mogłem pomóc. fakt Brela a zwłaszcza Stomarića to cudne miejsca
udanego wypoczynku a my czekamy do 4 sierpnia na wyjazd
migchel napisał(a):Dzięki. Te już spacerkiem znalazłem wcześniej. Myślałem że jest gdzieś jakas tajna z polecenia a sprawdzone miejsce na zakup rakiji i trunków też tutaj macie? Poza tym co oferuje gospodarz? Czy rakije można dostać jako słodka z gruszek, fig itd jak na necie tłumacza czy tylko ta podstawowa z winogron?
aniapz napisał(a):Dzień dobry, mam do stałych bywalców Breli wielką prośbę. Byliśmy w ubiegłym roku w Breli i widzieliśmy przy plaży stoiska i z takimi wdziankami narzucanymi na kostium Chciałam zrobić podobne na szydełku dla mojej córki, ale okazało się, że nie mam tych wdzianek na żadnym zdjęciu, chociaż wydawało mi się, że robiłam. Czy ktoś może przez przypadek ma gdzieś na zdjęciu te wdzianka/narzutki i mógłby mi je przesłać? Byłabym bardzo wdzięczna. Życzę wszystkim udanych wakacji w tym pięknym miejscu!