Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KLUB MIŁOŚNIKÓW BRELI

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomekszczecin
Globtroter
Re: Koronawirus/COVID19/SARS-CoV-2/pandemia - a wakacje 2020

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomekszczecin » 22.06.2020 07:43

Krisv napisał(a):
Karotka napisał(a):Witam wszystkich,
pytanko do tych, którzy są na miejscu. Jak z knajpami, z obostrzeniami, ich zastosowaniem i takie tam? Czy można brać żarcie na wynos - zdaje sobie sprawę, ze to zależy od lokalu, ale u nas jest to standard podczas pandemii, a jak tam? Pytam, bo mam apartament niespecjalnie dostosowany pod gotowanie, ale rezerwowałam wczoraj i mogę jeszcze odwołać bezkosztowo

Jedyne ślady pandemii w Breli to dezynfekcja stolików po zwolnieniu przez klientów i nieliczni klienci zakładający maseczki w Konzumie. Wszystko wygląda tak samo jak przed laty, tylko na plażach nie ma tłoku, czasem więcej osób siedzi w La Bambie, niż leży na sąsiedniej plaży. Tydzień temu, zaraz po przyjeździe dostaliśmy w apartamencie ulotkę do pizzerii z dowozem za free, choć patrząc na mapkę to jest jakieś 10-15 km od nas. Z restauracji raczej nie dowożą, bo i po co - byłoby zimne, a tak prosto z grilla ląduje na talerzu. Ludzi z dnia na dzień przybywa, Polaków też.

Czy w Breli jest bankomat Zagrebačka Banka?
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 22.06.2020 07:46

Wpisałem w Google Brela i Zagrebacka Banka. Magia... Polecam.
Pomijam już fakt że chyba nie w temacie wątku.
WojtekKRK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 22.06.2020 08:24

Pepe12345 napisał(a):Wpisałem w Google Brela i Zagrebacka Banka. Magia... Polecam.

Co Ty masz z tym Zagrebacka ja mam w każdym tak samo , zależy od konta ;-)
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 22.06.2020 08:25

Pepe12345 napisał(a):Wpisałem w Google Brela i Zagrebacka Banka. Magia... Polecam.

na pewno jest bankomat w okolicach Konzuma w Marinie w centrum ale jaki nie powiem.
są 2 kantory więc po co bankomat. można promieniti ovdje i eurima na kuna i zloty na kuna ili natrag kako ti kaźes....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2020 09:21

Tomekszczecin napisał(a):Czy w Breli jest bankomat Zagrebačka Banka?

Fajne, moderator na górze strony pisze aby "... w wątku nie pytać o zakup winiet, o promy, o Zieloną Kartę, kursy walut ...". Jak można domyślić się bankomaty też łapią się, a tu BACH, za chwilę pytanie o Zagrebacka Banka w Breli :-).
Qzol80
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qzol80 » 24.06.2020 13:12

Witam wszystkich.
Wybieramy się z rodziną w sierpniu do Breli i wpadł nam w oko apartament ZELIC (NIE MOGĘ WRZUCIĆ LINKU BO JESTEM NOWY:( )
Wiem ,że użytkownik "rzdrozny" był tam :) ...Prośba o napisanie czy warto, jak daleko do morza i odpowiedniej plaży dla dzieci(bo dzieci jeszcze małe) itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Cytat z 23 strony tego wątku.

rzdrozny napisał(a):
niemen73 napisał(a):Witam, czy ktoś zna te kwatery? ..................................
Nie widzę zadnych opinii w necie, a wydaja się super. Właściciel twierdzi że wszystko jest tak jak na zdjęciach, ale nigdzie nie ma żadnych komentarzy o tym obiekcie. Ktoś widział lub mieszkał tam?

Byłem, widziałem, korzystałem:) Na maila odpowiedziałem:) Śmiało jedź. Widoki z basenu - pierwyj sort:)
rzdrozny
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzdrozny » 24.06.2020 13:57

Qzol80, z tego co się orientuję w Breli dużo apartamentów Zelić:) Ale jeżeli pytasz o to: http://www.apartamentychorwacja.pl/apar ... zelic/1488, to potwierdzam moje słowa:) Byłem, korzystałem, polecam. Napiszę więcej, Brela to jedyne wakacyjne miejsce, do którego wróciliśmy z rodziną, a ten basen, razem z miejscówką dookoła niego, to jedna z najlepszych rzeczy w naszym wakacyjnym życiu:) A widziałem sporo:) Powtórzę: basen świetnie zlokalizowany, nowoczesny. Do tego sporo miejsca, grill gazowy z jadalnią, fotele, kanapy, świetna altana zadaszona. No bajeczka. Ludziska zaglądali i ...zazdrościli:) Bo same apartamenty to taki standard i kropka.

Co do odległości od morza. To jest miejscówka dosyć wysoko ulokowana (dzięki temu świetne widoku z apartamentu i basenu). Aby dotrzeć na plażę, należy zejść schodami (po drodze kolejna partia super widoków). Ale schodzisz i ...jesteś na plaży. Zresztą, jak Brela to muszą być schody:) Bliziutko koniec promenady, wyjście na klify (następna partia pejzaży), kawiarnia, restauracja, sklepik. My tam byliśmy w 3 rodziny, w tym z różnymi dzieckami. Dawały radę. Jak chcesz więcej info, zdjęcia - pisz na priv.
Qzol80
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qzol80 » 24.06.2020 14:11

Oooooo tak. O ten apartament chodzi:) . Dziękuję za informację.
jeżeli możesz to poproszę o więcej wiadomości i zdjęć do mnie na priv. Ja jako początkujący też nie mogę pisać na priv.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2020 14:17

PW będą działać po 4 postach.
Qzol80
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qzol80 » 24.06.2020 14:19

Dziękuję za podpowiedź:)
rzdrozny
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzdrozny » 24.06.2020 14:25

I jeszcze jeden post:)
Qzol80
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Qzol80 » 24.06.2020 14:25

Mamy to:)
benito5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) benito5 » 24.06.2020 18:28

Tomekszczecin napisał(a):Czy w Breli jest bankomat Zagrebačka Banka?
leswac napisał(a):

na pewno jest bankomat w okolicach Konzuma w Marinie w centrum ale jaki nie powiem.
są 2 kantory więc po co bankomat. można promieniti ovdje i eurima na kuna i zloty na kuna ili natrag kako ti kaźes....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.zaba.hr/home/mapa/Bankomati

Screen Shot 06-24-20 at 07.24 PM.jpg
Sibilian
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sibilian » 29.06.2020 11:30

Wróciłem właśnie z 2 tygodniowego urlopu w Breli. Zatrzymałem się pod adresem Dunaj 26. Do pobliskiej plaży Stomarica schodzi się około 5 minut. Wejście też jest ok, można zejść też bezpośrednio do restauracji Plima i Sirena ale tam jest już więcej schodów. Sam apartament bardzo wygodny, mam sporo zdjęć. Z tarasu widok na morze i wyspy a także masyw Biokovo, kuchnia dobrze wyposażona (zmywarka, mikrofala, piekarnik). Świetni ludzie to prowadzą dlatego też postanowiłem trochę im pomóc bo ciężko do nich dotrzeć poprzez google.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 30.06.2020 06:41

Sibilian napisał(a):Wróciłem właśnie z 2 tygodniowego urlopu w Breli. Zatrzymałem się pod adresem Dunaj 26. Do pobliskiej plaży Stomarica schodzi się około 5 minut. Wejście też jest ok, można zejść też bezpośrednio do restauracji Plima i Sirena ale tam jest już więcej schodów. Sam apartament bardzo wygodny, mam sporo zdjęć. Z tarasu widok na morze i wyspy a także masyw Biokovo, kuchnia dobrze wyposażona (zmywarka, mikrofala, piekarnik). Świetni ludzie to prowadzą dlatego też postanowiłem trochę im pomóc bo ciężko do nich dotrzeć poprzez google.

Jak wszystko było takie lux, to wrzuć trochę zdjęć i reszty info; może komuś przez to pomożesz w decyzji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

KLUB MIŁOŚNIKÓW BRELI - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone