a jakie są inne Wasze preferencje oprócz ulicy;
bliskość sklepów i knajp czy po 1 wystarczy, ładne kameralne plaże czy te ogólne, wysoko czy nisko, bliżej do BV, czy dalej od centrum...
doprecyzuj to coś wskażę
rafknives napisał(a):Coraz bardziej urzeka mnie ta Brela, przeglądając fotki. Miała być Rogoznica, ale żona twierdzi, że dla niej aż za spokojnie i jakoś szala przechyla się w stronę Breli - trochę większe podobieństwo do Vodic, gdzie spędziliśmy wakacje w ubiegłym roku.
Czy możecie polecić lokum w Breli dla dwóch rodzin 2+2? (pod dwójce dorosłych i dwójce dzieci pow. 10 lat). Apartamenty w tej samej lokalizacji, z aneksami kuchennymi, nie za daleko do plaży, bo dzieciaki zyć nie dadzą, z opcją nie za długiego spaceru do centrum, czy na jakieś jedzenie lub zakupy.
Plan wyjazdu to od 23 czerwca 2018 do ..... no, minimum 10 dni
Janusz Bajcer napisał(a):rafknives napisał(a):Na pierwszej stronie wątku masz trzy KLIKI do zakwaterowania.
Nie powtarzaj pytań o apartamenty w kolejnym wątku.
rafknives napisał(a):Czy możecie polecić lokum w Breli dla dwóch rodzin 2+2? (pod dwójce dorosłych i dwójce dzieci pow. 10 lat). Apartamenty w tej samej lokalizacji, z aneksami kuchennymi, nie za daleko do plaży, bo dzieciaki zyć nie dadzą, z opcją nie za długiego spaceru do centrum, czy na jakieś jedzenie lub zakupy.
te kiero napisał(a):rafknives napisał(a):Czy możecie polecić lokum w Breli dla dwóch rodzin 2+2? (pod dwójce dorosłych i dwójce dzieci pow. 10 lat). Apartamenty w tej samej lokalizacji, z aneksami kuchennymi, nie za daleko do plaży, bo dzieciaki zyć nie dadzą, z opcją nie za długiego spaceru do centrum, czy na jakieś jedzenie lub zakupy.
poszło na priva, spełnia wszystkie Wasze wymagania
Z napisał(a):Podrace,ulica dla milionerów ,a czym bliżej początkowych numerów tym drożej.W 2011 byłem w drugie chałupie od Punta Rata lecz dziś boję się nawet o cenę zapytać .
rzdrozny napisał(a):Do takiego klubu to ja się zapisuję:) Już nie mogę się doczekać 2019, znowu Brela:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne