napisał(a) Arias » 09.05.2019 01:09
Hej!
Mam pytanie o Brelę i początek czerwca- był ktoś może w tym terminie? Nie ma jeszcze tłumów?
Mam nadzieję, że nie bo liczymy na odrobinę spokoju.
Czy sklepy i knajpy będą już normalnie otwarte?
I jeszcze pytanko o lokalizację - zdecydowaliśmy się na Podrace, a konkretnie Podrace 17, villa Vanja. Był może ktoś?
Wydaje mi się, że lokalizacja jest dobra. Zastanawiam się tylko jak się jeździ po tej ulicy bo wygląda na mega wąską i 2 samochody się nie miną, chyba, że jest jednokierunkowa?
Sklepik na Podrace będzie otwarty?
Byliśmy w Breli 3 lata temu, w dzielnicy Stomarica. Dosyć daleko od centrum ale było spokojnie, na plaże chodzilismy w kierunku restauracji Plima (nasza ulubiona w Breli
). Teraz (jeśli pozwoli pogoda) chyba najlepiej będzie chodzić na plaże Podrace? Przyznam, że nie kojarzę tej plaży
a jest często wymieniana w tym wątku. Duzo tych ładnych miejsc w Breli. I nie mogę sobie przypomnieć dokładnie tej plaży. Może dlatego, że zawsze było tam dużo ludzi, a my raczej szukaliśmy mniejszej plaży. Teraz już będziemy z 1,5-rocznym synkiem, żona w ciąży więc raczej nie będziemy skakać po skałkach i kamieniach żeby się gdzieś schować
.
Pozdrawiam