mamaania napisał(a):Wysłałam na razie 10 maili. Odpowiedzi dostałam tylko 3.Jeżeli chodzi o tą miejscówkę za 140 euro, to Ścit 41. Zależy mi, żeby nie było zbyt wysoko, w pobliżu fajna plaża i sklep niedaleko. Jadę z teściami i to o nich się bardziej martwię, żeby dali radę. Oprócz tego dwójka dzieci 3 i 8 lat i oczywiście zaślubiony:). Drugą ofertę jaką dostałam to Podrace 11 za 135 euro.... Będę wdzięczna za opinie i ewentualnie polecenie innych miejscówek...
jedna i druga lokalizacja dobra i mz lepsza niż App. w centrum Breli czyli Soline; jak miałbym wybierać z tych dwóch to brałbym Scit 41, bo w jedną stronę schodkami w dół do plaży Stomarica lub w drugą ul. Podrace do plaży przy brelskiej skałce i dalej promenadą do Punta Raty, ale trochę wyżej ten Scit;
w tym rejonie masz tylko mały sklepik Ivelma Market na ul. Podrace, większy znacznie wyżej na ul. St.Radica
krisf62 napisał(a):Byłem w Breli Podrace 18 Miona, taras zawieszony nad wodą, I linia, 10m do plaży, wszystko super aleeee schodków 125 .
byłem kiedyś obok i tam zakochałem się w Breli
krisf62 napisał(a):Czy warto to już kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje. W tym roku po raz piąty Poljesac.
Pozdrówka
przyjrzałem się klawiaturze i to nie może być literówka, to tym razem pewnie już zorientujesz się, że jeździsz na Peljesac