napisał(a) Tomatoketchup » 29.08.2022 10:07
Słuchajcie, ten kto tutaj broni Chorwatów a naciska na nasze jakieś wykorzystywanie klimy itp. Nie ma naprawdę pojęcia o czym mówi! Nie trafił widocznie na Chorwatów bezczelnych, ja trafiłem już drugi raz niestety i wiem co to znaczy że klimę masz w cenie jesteś cały dzień na plaży korzystasz w tksim razie w ciągu doby max 5 godzin z klimy a gospodarz ma do Ciebie problem ze rujnujesz mu budżet. LUDZIE OBUDZCIE SIĘ, CHORWACJA JEST PIKENYM KRAJEM ale to nie znaczy że sami Chorwaci już tacy wspaniali są, gloryfikujecie ich a prawda jest taka że niech jeden z drugim ciulem chorwackim wstawią ofertę że klimy brak lub cennik opłaty za dobe, niech im sezon przeleci i zobaczą ile kun brakuje bo aparrmani puste stoi, bo wszyscy w tym klimacie klimy wymagają i to jest oczywiste że jadąc tam musisz ten sprzęt miec. Chorwaci nie znają pojęcia pasywności termomodernizacji bo zimy łagodne nie ocieplają poddaszy, śpij w apartamencie bez klimy na poddaszu jeszcze bez moskitier w sezonie komarowym, no proszę Was ludzie nie mówcie na Polaków że my źli a Chorwaci cacani bo jak widzę te komentarze to ręce mi się załamują!! Tak place i mi się należy i to jest oczywiste w tym przypadku nie ma drugiego dna.... Naprawdę, tak samo jak idę do konoby i chce chociaż żeby kelner chociaż zachował pozory ze mnie normalnie obsługuje a nie człowieka drugiej kategorii, bo nie mam tyle euro co Niemcy i Austriacy, naprawdę te osoby co bronią Chorwatów być może mieli naprawdę z polecenia fajnych gospodarzy, ja też na takich trafiłem, owszem ale po dwóch akcjsch z takimi dziadami od klimy hałasu i nie wiadomo jeszcze czego zaczynam inaczej patrzeć na Chorwatów, myślę że możemy im spokojnie przypisać wiele przywar które nam się przypisuje.