napisał(a) woka » 24.01.2007 21:26
No tak, kazdy chce miec klimę. Bez klimy to już "wiocha". Chyba nie czytaliście artykułu na temat klimatyzacji, tej którą wszyscy mamy na myśli. W super hotelach budowanych obecnie w państwach "ciepłych" ( chodziło o Egipt) zakłada się jakąś klimatyzację oparta na naturalnym schładzaniu. Obecna klimatyzacja jest więcej szkodliwa dla zdrowia niż przynosi korzyści. To samo dotyczy samochodów, najlepsza klimatyzacja w samochodzie,...... to kabriolet. O tym każdy powinien wiedzieć. Dla wyjaśnienia, aby mnie nie posądzono o stroniczość........ w samochodzie klimę posiadam i nie czuje sie z tego powodu zbyt szczęśliwy, wystarczy mieć owiewki, szyberdach i jest wspaniale. W pokojach hotelowych również klima bywała ( na kampingu nigdy nie byłem - nie korzystam z tej formy) . Jeśli jest staram się jej nie włączać. Żadna to wspaniałość. Moja rada aby nie było problemu ze snem, późnym popołudniem lub nawet wieczorem korzystac z uroków chorwackiego morza, po prostu się kąpać. Organizm się schłodzi i już po problemie.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 24.01.2007 21:33 przez
woka, łącznie edytowano 1 raz