Oczywiście wielu osobom brak klimy nie przeszkadza i sobie chwalą , jak pojedziesz to się dowiesz , wątpie aby dzieciakom to bardzo przeszkadzało , ewentualnie będziesz musiał częściej pościel zmieniać

alessandro1977 napisał(a):W nocy klima zbyteczna
Bocian napisał(a):alessandro1977 napisał(a):W nocy klima zbyteczna
Sprawa dyskusyjna... Sam nie muszę mieć ale znam takich co są do klimy przyzwyczajeni i lubią. Pamiętam takie noce w Borku, że spałem na balkonie albo na plaży i nie było to związane z ilością wypitych napoi
lukasz22i napisał(a):Ja właśnie zarezerwowałem apartament bez klimy, prawie 2tyg. od 5 sierpnia. Też się obawiam jej braku ale trudno, damy radę. W samochodzie bez klimy już siebie nie widzę ale w domu...jakoś pewnie będzie, szczególnie że to apartament na parterze i lekko zacieniony drzewkami.
Szukałem dotąd z klimą bo takie miałem podczas poprzednich wizyt w CRO, fajnie się wracało ze skwaru do domu gdzie temp była o 10st.C niższaulga jak nic, w nocy też często pracowała.
Skusiłem się na apartament bez klimy ponieważ trafiłem/wynegocjowałem super cenę za nocleg, lokalizacja bardzo dobra bo ok 25m od plaży w dobrym miejscu. Przy podobnych apartamentach z klimą wołają po 60-80euro, mi się udało zarezerwować za 40eurodla 2 + 1 z oddzielną sypialnią. Przy pobycie 13 dniowym w kieszeni na samym noclegu zostaje ok 1000zł, da się przeżyć brak klimy.
alessandro1977 napisał(a):Rzeczywiście - takie noce się zdarzają ale mimo wszystko wolę sobie radzić bez klimy...zależy co kto lubi...o ile w samochodzie używam klimy nocą nawet to w apartamencie jej nie potrzebuję...należy jednak podchodzić do niej ostrożnie
lukasz22i napisał(a):Bocian napisał(a):alessandro1977 napisał(a):W nocy klima zbyteczna
Sprawa dyskusyjna... Sam nie muszę mieć ale znam takich co są do klimy przyzwyczajeni i lubią. Pamiętam takie noce w Borku, że spałem na balkonie albo na plaży i nie było to związane z ilością wypitych napoi
Drzwi były zamknięte?![]()
Bocian napisał(a):Skradasz się do włącznika?
Majdan72 napisał(a):
Proszę o namiary na tą kwaterę![]()
![]()
![]()