Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

klima w apartamencie

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 02.06.2013 17:37

Mnie bardzo przeszkadza ''upał'' w kwaterze a szczególnie w nocy . Byłem w ubiegłym roku w Baśce V i gdyby nie klima to w nocy bym nie spał , ewentualnie jak miałbyś apartameny poniżej gruntu czy na parterze to też jest ok .
Oczywiście wielu osobom brak klimy nie przeszkadza i sobie chwalą , jak pojedziesz to się dowiesz , wątpie aby dzieciakom to bardzo przeszkadzało , ewentualnie będziesz musiał częściej pościel zmieniać :hut:
rallyjack
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rallyjack » 02.06.2013 18:06

dzięki za info ! czyli raczej szukać z klimą-może się uda.Pozdariam
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 02.06.2013 18:40

Klima w gorącej Chorwacji to luksus , nie ma nic lepszego gdy wracasz po kilku godzinach z skwierczącej plaży a w pokoju czeka na Ciebie przyjemny chłodek i zimne Karlowacko lub jeszcze lepiej ichniejszy rum i schłodzona cola :D :lool:...... Że o nocy nie wspomnę :wink:
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 02.06.2013 19:05

Ja właśnie zarezerwowałem apartament bez klimy, prawie 2tyg. od 5 sierpnia. Też się obawiam jej braku ale trudno, damy radę. W samochodzie bez klimy już siebie nie widzę ale w domu...jakoś pewnie będzie, szczególnie że to apartament na parterze i lekko zacieniony drzewkami.

Szukałem dotąd z klimą bo takie miałem podczas poprzednich wizyt w CRO, fajnie się wracało ze skwaru do domu gdzie temp była o 10st.C niższa :D ulga jak nic, w nocy też często pracowała.
Skusiłem się na apartament bez klimy ponieważ trafiłem/wynegocjowałem super cenę za nocleg, lokalizacja bardzo dobra bo ok 25m od plaży w dobrym miejscu. Przy podobnych apartamentach z klimą wołają po 60-80euro, mi się udało zarezerwować za 40euro :lol: dla 2 + 1 z oddzielną sypialnią. Przy pobycie 13 dniowym w kieszeni na samym noclegu zostaje ok 1000zł, da się przeżyć brak klimy.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 02.06.2013 19:11

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2013 19:14

Podczas 10 pobytów w cro nie miałem nigdy klimy w apartamencie i nie chcę mieć...według mnie da się wytrzymać bez problemu !
Tyle, że ja nigdy w apartamencie nie przebywam w godzinach od 8.00 do 22.00 :mrgreen:
W nocy klima zbyteczna :!:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.06.2013 20:09

alessandro1977 napisał(a):W nocy klima zbyteczna :!:

Sprawa dyskusyjna... Sam nie muszę mieć ale znam takich co są do klimy przyzwyczajeni i lubią. Pamiętam takie noce w Borku, że spałem na balkonie albo na plaży i nie było to związane z ilością wypitych napoi :)
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 02.06.2013 20:48

Bocian napisał(a):

Sprawa dyskusyjna... Sam nie muszę mieć ale znam takich co są do klimy przyzwyczajeni i lubią. Pamiętam takie noce w Borku, że spałem na balkonie albo na plaży i nie było to związane z ilością wypitych napoi :)

Drzwi były zamknięte? :lol: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2013 22:30

Rzeczywiście - takie noce się zdarzają ale mimo wszystko wolę sobie radzić bez klimy...zależy co kto lubi...o ile w samochodzie używam klimy nocą nawet to w apartamencie jej nie potrzebuję...należy jednak podchodzić do niej ostrożnie :?
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 02.06.2013 22:36

lukasz22i napisał(a):Ja właśnie zarezerwowałem apartament bez klimy, prawie 2tyg. od 5 sierpnia. Też się obawiam jej braku ale trudno, damy radę. W samochodzie bez klimy już siebie nie widzę ale w domu...jakoś pewnie będzie, szczególnie że to apartament na parterze i lekko zacieniony drzewkami.

Szukałem dotąd z klimą bo takie miałem podczas poprzednich wizyt w CRO, fajnie się wracało ze skwaru do domu gdzie temp była o 10st.C niższa :D ulga jak nic, w nocy też często pracowała.
Skusiłem się na apartament bez klimy ponieważ trafiłem/wynegocjowałem super cenę za nocleg, lokalizacja bardzo dobra bo ok 25m od plaży w dobrym miejscu. Przy podobnych apartamentach z klimą wołają po 60-80euro, mi się udało zarezerwować za 40euro :lol: dla 2 + 1 z oddzielną sypialnią. Przy pobycie 13 dniowym w kieszeni na samym noclegu zostaje ok 1000zł, da się przeżyć brak klimy.

Proszę o namiary na tą kwaterę 8O 8O 8O
Z góry dzięki.
pozdrav :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.06.2013 22:41

alessandro1977 napisał(a):Rzeczywiście - takie noce się zdarzają ale mimo wszystko wolę sobie radzić bez klimy...zależy co kto lubi...o ile w samochodzie używam klimy nocą nawet to w apartamencie jej nie potrzebuję...należy jednak podchodzić do niej ostrożnie :?

Skradasz się do włącznika? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.06.2013 22:42

lukasz22i napisał(a):
Bocian napisał(a):

Drzwi były zamknięte? :lol: :wink:

Pisałem, że nie było to związane z napojami :) A gdyby było to wtedy drzwi byłyby zamknięte :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2013 22:45

Bocian napisał(a):Skradasz się do włącznika? :mrgreen:

Jeszcze ani razu jej nie miałem w apartamencie... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2013 22:47

Majdan72 napisał(a):
Proszę o namiary na tą kwaterę 8O 8O 8O

Mogę podesłać Ci namiary na app w Orebicu jeżeli klima dla Ciebie zbyteczna :wink:
darekvideo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekvideo » 02.06.2013 22:58

Witam serdecznie wszystkich Cromaniaków i nie tylko . Jest to mój pierwszy post . W roku ubiegłym byłem wraz z rodziną po raz pierwszy w Cro , Omisz-Nemira. Poprzednie kilkanaście wyjazdów to bałtyk . Bardzo lubię ciepło i spanie w temperaturze nocnej 20-23 st. pod samym prześcieradłem ... super . Byliśmy w terminie 9 - 22 lipca 2012 , a w tym roku planowane 15 - 25 lipca w tym samym miejscu i bez klimy . Nawet w aucie nigdy nie ustawiam mniej niż 26 st ... tak lubię ciepło , a teraz na zewnątrz 15 st :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

klima w apartamencie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies