funkyman3 napisał(a):Także są też plusy braku klimatyzacji.
Jedyny plus to niższa cena i to nie zawsze... Klimę zawsze można wyłączyć.
fidosanok napisał(a):funkyman3 napisał(a):Także są też plusy braku klimatyzacji.
Jedyny plus to niższa cena i to nie zawsze... Klimę zawsze można wyłączyć.
funkyman3 napisał(a):Z tym plusem bez klimy miałem na myśli przypadki, gdzie ludzie się rozchorowali przez klimatyzację. To że plusów jest 100, to nie znaczy, że nie może być jednego minusu. Nie napisałem, że klimatyzacja jest zła i nie warto jej brać...
fidosanok napisał(a):funkyman3 napisał(a):Z tym plusem bez klimy miałem na myśli przypadki, gdzie ludzie się rozchorowali przez klimatyzację. To że plusów jest 100, to nie znaczy, że nie może być jednego minusu. Nie napisałem, że klimatyzacja jest zła i nie warto jej brać...
Nie chcę uchodzić za jakiegoś mądralę, ale to, że ludzie chorują od klimy, to tylko i wyłącznie ich wina - nie potrafią z niej poprawnie korzystać. Może to głupie, ale ludzie...! ...jeśli nie wiecie jak korzystać z tego urządzenia - jest od tego internet! A jeśli macie możliwość wyboru i finansowo Wam to odpowiada, to bierzcie miejscówkę z klimatyzacją. Jak już wyżej pisaliśmy, jeśli nie będzie takiej potrzeby po prostu nie włączacie jej i finito!