Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ja wchłonąłem na razie 2, ważyły tylko pół kilo jeszcze dwa zostały na popołudnie
Dla tych spoza Pyrlandii i Brombergu to rogale marcińskie, zażeramy się tym co roku 11 listopada
Ja wchłonąłem na razie 2, ważyły tylko pół kilo jeszcze dwa zostały na popołudnie Dla tych spoza Pyrlandii i Brombergu to rogale marcińskie, zażeramy się tym co roku 11 listopada
Noooo! Też na razie zaliczyłem dwa! Nie wiem czy jeszcze dam radę bo dziś u nas w domu balety! Nareście w sobotę jesteśmy w domu i Lena robi zaległe urodziny. Jutro może być ciężko!
Wczoraj byłem na wystawie.
Atoju narazie nie zamykaj jeszcze się może przydać a chwilowo witam wszystkich po przerwie
Pozdrawiam
P.S. Miałem koszmarny sen śniło mi się, że forum zostało tak okrojone, że zostało mi tylko 29 postów z tych wszystkich, które tu napisałem ale chyba wszystko w porządku uuufffffff