janusz.w. napisał(a):Szkoda, że akurat teraz pojawiły się te problemy techniczne Mam tu na myśli konkursy foto, głosowania...
pozdr
Dokładnie ... .
Może trzeba będzie zmienić nieco regulaminy?
Pozdraviam i .. miłego dnia!
a to ja napisał(a):janusz.w. napisał(a):Szkoda, że akurat teraz pojawiły się te problemy techniczne Mam tu na myśli konkursy foto, głosowania...
pozdr
Dokładnie ... .
janusz.w. napisał(a):a to ja napisał(a):janusz.w. napisał(a):Szkoda, że akurat teraz pojawiły się te problemy techniczne Mam tu na myśli konkursy foto, głosowania...
pozdr
Dokładnie ... .
Poprosimy o zabranie głosu organizatorów konkursów!
pozdr
Jacunio napisał(a):janusz.w. napisał(a):a to ja napisał(a):janusz.w. napisał(a):Szkoda, że akurat teraz pojawiły się te problemy techniczne Mam tu na myśli konkursy foto, głosowania...
pozdr
Dokładnie ... .
pozdr
Już nad tym myślałem i jeszcze dzisiaj napiszę w odpowiednich wątkach o przedłużeniu głosowania o 1 tydzień z uwagi na problemy techniczne forum.
PozdraV
J.
Alek70 napisał(a):Jacunio napisał(a):janusz.w. napisał(a):a to ja napisał(a):janusz.w. napisał(a):Szkoda, że akurat teraz pojawiły się te problemy techniczne Mam tu na myśli konkursy foto, głosowania...
pozdr
Dokładnie ... .
pozdr
Już nad tym myślałem i jeszcze dzisiaj napiszę w odpowiednich wątkach o przedłużeniu głosowania o 1 tydzień z uwagi na problemy techniczne forum.
PozdraV
J.
No to czekamy na szczegóły
Tekla napisał(a):nie z Gierałtowic
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko