Roxi napisał(a):... rozgwiazdy spotykaliśmy praktycznie na każdym kroku.
Na Cresie taką widzieliśmy, na zupełnie płytkiej wodzie.
pzdr
mervik napisał(a):wukor napisał(a):Roxi, bardzo fajna relacja. W CRO byłem dużo razy ale jeszcze nigdy nie zwiedzałem z pozycji "wody".
Zachęcony tym sposobem zwiedzania postanowiłem zakupić ponton i też się cieszyć w/w.
...zaraz tam ponton ,wystarczy taki zestaw
longtom napisał(a):Na Cresie taką widzieliśmy, na zupełnie płytkiej wodzie.
pzdr
Eunike1984 napisał(a):Zazdroszczę Wam tych cudownych podwodnych przygód Pięknie tam! I zdjęcia też super. Pozdrawiam
walp napisał(a):Zarąbiście. Jak z podwodnego świata Jacques'a Cousteau
wukor napisał(a):Roxi, bardzo fajna relacja. W CRO byłem dużo razy ale jeszcze nigdy nie zwiedzałem z pozycji "wody".
Zachęcony tym sposobem zwiedzania postanowiłem zakupić ponton i też się cieszyć w/w.
mervik napisał(a):...zaraz tam ponton ,wystarczy taki zestaw
wukor napisał(a):Ta i między wyspami będziesz śmigał
Roxi napisał(a):Napęd nożny jak się patrzy
Potter napisał(a):Śliczny ten Wasz podwodny świat ...
Chętnie zajumałabym taką czerwoną rozgwiazdkę ...
Stasiek18 napisał(a):Przy nurkowaniu zawsze jestem
mervik napisał(a):..no co ...lepsze to niż nic
...są dowody
zdolar68 napisał(a):Roxi, Twoja relacja wciąga jak odkurzacz.
Podwodne zdjęcia to rewelka. Czy te Wasze latarki to jakieś specjalne że tak kolory wydobywają? Czy przy zwykłym powierzchniowym snurkowaniu też użycie latarki uczyni cud koloryzacji zdjęć?
zdolar68 napisał(a):A tak przy okazji jak Wasz pontonik zniósł wyprawę? Nadal jesteście z niego zadowoleni? Zmieniacie tylko silnik?
(takie moje podpytywajki po wychynięciu z wątku pontonowego za co wszystkich niezainteresowanych przepraszam)
Potter napisał(a):Śliczny ten Wasz podwodny świat ...
Chętnie zajumałabym taką czerwoną rozgwiazdkę ...
piotrf napisał(a):Morze Północne daje taką możliwość bez moczenia choćby nóg - podczas odpływu można nazbierać sporo takich na plaży . . . ,
ołowiany napisał(a):Uff, dobrze, że nie zapomnieliście ciepłej odzieży! Roxi ocieplij wątek jakimś zdjęciem
Powrót do Nasze relacje z podróży