agata26061 napisał(a):No naprawdę kolor Jadranu cuudny Już w czwartek rano GO zobaczę
longtom napisał(a):Pogoda rzeczywiście średnia,
ale zdjęcia super
mervik napisał(a):...i różne odcienie Jadrana
Roxi napisał(a):No bardzo śmieszne, bardzo śmieszne Gdybym zaczęła pisać wczoraj wieczorem to peawnie nis by z tego niwszlo
CroTisiU napisał(a):Witaj twoją relacje wciągnełam jednym tchem ah te kolory Jadranu i te delfiny normalnie rewelka Już w czwartek zamocze mój tyłek w Jadranie Pozdrawiam
Goniaa napisał(a):Piękne te "zachmurzone" zdjęcia
A ten pomarańczowy parasol na tle Jadranu ... super
Potter napisał(a):Koszmarnie PRZEPIĘKNE Ci te fotki powychodziły ...
Potter napisał(a):Roxi, nawet nie wiesz jaką bratnią duszę w Tobie odnajduję . Mimo żem starsza mocniej nieco ...
Roxi napisał(a):Bo trzeba się cieszyć i radować, a odrobina szaleństwa jeszcze nigdy mi nie zaszkodziła... na prawie nigdy Tylko mój chłop ma czasami ze mną pod górkę, bo bywa tak, że ciężko za mną nadążyć, a przede wszystkim za moimi pomysłami
Lidia K napisał(a):odwlekałam spotkanie z tegorocznymi Twoimi podbojami, żeby mieć dużo czasu na spokojne pływanko. Warto było.
Popływałam z przyjemnością wzdłuż i w szerz wybrzeży Peljesaca, wybrałam się na spotkanie z delfinami (ale SPOTKANIE), na wycieczkę na Hvar i do Korczuli, nawet nie wystraszyłam się nurkowania i trzeba przyznać, że odważnych pomysłów Ci nie brakuje.
Potter napisał(a):CZUWAM .
kbw napisał(a):OOOOO jakie piękne zdjęcia. Spóźniłam się znacznie ale przeczytałam wszystko jednym tchem. Cudnie zobaczyć miejsca które odwiedziłam w tym roku w czerwcu Twoim okiem. Też miałam zawirowania pogodowe, ale dzięki chmurom często ciężkim i ciemnym zdjęcia są inne niż zazwyczaj. No i wyjazd był inny. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki Twojej relacji, tym bardziej, że Peljesac jest moim miejscem na ziemi. A poniżej czerwcowa Divna naszym obiektywem:
albe napisał(a):Super relacja i świetny urlop mieliście.
albe napisał(a):Od teraz zakup pontonu to mój target no1 na przyszłe wakacje i takie pytanko jaki silniczek macie 5KM, 10KM?
albe napisał(a):Też jestem nurkiem ale zawsze chodzę do bazy i z Nimi robię nurki bo wiem że na "indywidualne" nuranie jest cholernie droga opłata czy coś sie może zmieniło? Czy raczej nuraliście tak "dziko"
Powrót do Nasze relacje z podróży