longtom napisał(a):Ci się udał.Roxi napisał(a):...zachód słońca
pzdr
janusz07 napisał(a):Właśnie nadrobiłem zaległości w relacji. Super, najlepsze te "narty wodne". a spotkałem delfinka co prawda tylko jednego ale był. Pozdrawiam
Roxi napisał(a):... Przed wyjazdem poszperałam trochę w internecie i wyszło na to, że jakaś baza nurkowa jest na campingu Makalo przed Orebicem...
mervik napisał(a)::lol:
Potter napisał(a):Ja też nadrobiłam zaległości. Tym chętniej, że Peljesac był u nas rok temu...świeże wspomnienia. A i Hvar odcisnął jakoweś piętno .
gusia-s napisał(a):Małe sprostowanie jakby ktoś kiedyś też szukał bazy nurkowej
Kemping, o którym piszesz nazywa się Adriatic a Mokalo to nazwa miejscowości. Obok niego w tej samej zatoce są jeszcze 2 sąsiadujące kempingi. Jadąc w kierunku Orebic pierwszy jest Vala (osobny zjazd) potem Adriatic i Ponta, które mają wspólny dojazd z drogi głównej.
gusia-s napisał(a):Wszystkie 3 kempingi korzystają ze wspólnej plaży w zatoce przy czym plaża rozciąga się poniżej kempu Vala a Adriatic i Ponta są trochę z boku więc faktycznie kawałek trzeba przejść a z klamotami to ciężko.
mariuszula napisał(a):W końcu i tam byliśmy.Pięknie,ale co to za "szał" z tą Divną ? Zuljana to było coś
Krzysztof i Lidia napisał(a):Relacja nadgoniona, jak zwykle fajna Pelješac bez zmian, nadal ładny
Krzysztof i Lidia napisał(a):tylko chyba ktoś beczki poprzestawiał
Powrót do Nasze relacje z podróży